Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

POZOR! Už za 3 dny Blesk rozjíždí nové kolo čtenářské superhry! Vyhrajte v Trháku tak jako my!

/
  • Trhák Blesku je zpět, už za 3 dny! Co si za výhry pořidili soutěžící?
    11. září 2018 ● 06:14

    Geniálně jednoduchá, nevídaně štědrá! Taková je čtenářská hra Blesku Trhák, jejíž další kolo rozjíždíme už tento pátek! Vyztužte rodinný rozpočet některou z příjemných výher od Blesku, jako se to v úvodu roku povedlo těmto čtenářům.

    Statisíce okamžitých výher ve formě peněz, nově vyplácených výhradně na pobočkách České pošty, volného kreditu BLESKmobil či slevových poukazů do obchodů Mall.cz a Electro World – to je první rozměr naší jedinečné hry. V té stačí koupit Blesk, trhnout za kupon a okamžitě víte, zda se na vás usmálo štěstí. V druhém pak lze s registrací čísla kuponu z vašeho výtisku (i nevýherního) usilovat o denní výhru 10 000 korun, jakož i o další slevy a BLESKmobilový kredit. Soutěží každý prodaný výtisk Blesku, vyhrávají statisíce z nich! Ve výhrách je to 19 milionů, a ve slevách dokonce 33 milionů korun! Kupujte Blesk, trhejte a vyhrávejte, tak jako oni! Hra startuje 14. září a potrvá do 14. října. Každý den = nová šance!

  • 1.

    Jindra Susserová (64), Cvikov: 16 dní na dovolené

    Vyhraných 10 tisíc korun od Blesku si Jindra Susserová pořádně užila na dovolené. „Nejela jsem nikam daleko, jenom klasicky za kamarádkou do Brna. Zato jsem tam strávila krásných 16 dní!“ popisuje svůj báječný výlet paní Jindra. „To víte bazén, sklípky, country... Zkrátka pohoda!“ libuje si výherkyně. Podle svých slov bude rozhodně hrát Trhák i teď. Vůbec jí přitom nevadí si pro Blesk zaběhnout každé ráno do obchodu, který nemá úplně »u nosu«. „Beru to jako zdravotní procházku!“

    Paní Susserová z Civkova
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Pavlína Salátová (40), Staré na Litoměřicku: Výbava do pokoje

    Podle svých plánů naložila s vyhranými penězi i Pavlína Salátová ze Starého na Litoměřicku. Vybavila pokojíček svým dětem. „Většina padla na nábytek. Koupila jsem i stůl a židli k našemu počítači,“ vypočítává spokojená výherkyně. „Zkoušet štěstí budu určitě dál, člověk nikdy neví,“ plánuje pokračování s hrou Trhák.

    Paní Salátová ze Starého na Litoměřicku
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Milka Suková (68), Kadaň: Po myčce přijde moře?

    Jako dar z nebes přišla výhra Milce Sukové z Kadaně. Zrovna se jí totiž pokazila stará myčka. „Hned jsem si za peníze z výhry koupila novou, která myje bezvadně,“ řekla čtenářka Blesku. Chystá se sice na dovolenou do lázní, ale ani tam na Blesk rozhodně nezapomene a Trhák bude hrát znova. „To jste mě zase navnadili! Kdybych tak vyhrála znovu, asi bych vyrazila k moři,“ zasní se výherkyně.

    Paní Suková z Kadaně.
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Evžen Doubrava (83), Milevsko: Vařím si božskou kávu

     Blesk čte každý den a rád má i křížovky a soutěžení. A díky tomu vyhrál Evžen Doubrava z Milevska denní »jackpot«. „Za peníze z výhry jsem si koupil kávovar a jsem s ním velmi spokojený. Káva je z něj přímo božská!“ pochvaluje si dobře investované peníze výherce, který jinak žije v pečovatelském domě. „Trhák hraju hrozně rád, takže když se nyní bude hrát zase, pokusím se o výhru zase. Když se to už jednou povedlo…“ plánuje senior.

    Pan Doubrava z Milevska
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Zlatuše Mazourková (65), Mníšek pod Brdy: Lednice dobře slouží

    Nikdy předtím nic nevyhrála, ani její manžel. Až Trhák přinesl rovných 10 tisíc. Zlatuši Mazourkové z Mníšku pod Brdy »výherní« výtisk Blesku přihrála vnučka. „S výhrou jsem byla velmi spokojená a koupila jsem si za ni lednici,“ popsala Zlatuše. „Jestli nyní Trhák pokračuje, tak samozřejmě hraju dál i já. Teď už věřím, že uspět může opravdu každý,“ dodává natěšená výherkyně.

    Na starosti i radosti jsou v domku na konci vesnice manželé Mazourkovi už dlouhé roky sami. Výhra v Trháku jim nyní společné dny zpříjemnila.
    Autor: Alexandr Malachovský

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy