Hana a její manžel Ladislav (70) jsou pravidelnými čtenáři Blesku. Už deset let si oblíbené noviny berou každý den v obchodu, když jdou nakoupit. A věrnost se vyplatila. S Bleskem vyhráli už podruhé. „Poprvé to bylo před sedmi lety. Na hrací kartě se stírala políčka a vyhrál ten, kdo měl tři stejné symboly. Bylo to něco jako teď hra Trhák,“ vzpomíná Kubín. Tehdy vyhráli 30 tisíc korun a z peněz od Blesku se zaplatila svatba jedné z jejich tří dcer.

Teď přinesl noviny domů pan Ladislav a předal je manželce. „Nejdříve jsem odtrhla samolepku na titulní straně, ale nic tam nebylo. Tak jsem podle návodu k Denní hře poslala SMS. To bylo někdy dopoledne,“ říká Kubínová. Už krátce před pátou večer jí z Blesku volali, že vyhrála v Denní hře 10 tisíc Kč! „Nejdříve jsem si myslela, že si ta paní dělá ze mě legraci. Ale pak jsem si vzpomněla, že jsem s Bleskem už jednou vyhrála, tak jsem tomu uvěřila,“ směje se Kubínová.

Manžel Ladislav hned Blesku prozradil, na co výhra padne. „Každé ze tří dcer dáme dva tisíce Kč. Jedné tak přidáme na zahradní sekačku, druhá si bude moci koupit rychlovarnou konvici a třetí dáme peníze a něco koupí našim vnoučatům. Ze zbylých peněz si manželka pořídí něco hezkého na sebe,“ svěřil se Kubín.

DETAILNÍ NÁVOD, JAK HRÁT TRHÁK

DETAILNÍ NÁVOD, JAK HRÁT DENNÍ HRU