„Blesk si kupuji každé ráno a čtu ho cestou v metru,“ řekl s úsměvem Milan, který je sice už v důchodu, ale občas si přivydělává jako údržbář. Výhra ho překvapila. „Chystal jsem se s rodinou na ples, a vtom telefon, že jsem vyhrál deset tisíc,“ řekl výherce s tím, že takové štěstí dosud kromě vědomostních soutěží ještě neměl. „Stačilo opravdu poslat esemesky. Je to nenáročné a může to zkusit každý,“ doporučil.

Dárek pro rodinu

Jak s vyhranými penězi naloží, už Milan ví. „Mám jasno. Bude duben, takže si pořídím letní gumy na auto,“ prozradil. Dárek to není jen pro něj, autem totiž jezdí všichni z rodiny. Soutěžit bude i nadále. „Když Blesk čtu, tak utrhnout kupon a poslat SMS opravdu stojí za to,“ dodal.

Marie Švehlíková (74) ze Vsetínska: 5 tisíc padne na pojištění!

S Bleskem navštívilo Marii Švehlíkovou (74) z Francovy Lhoty na Vsetínsku štěstí. V Trháku si trhla krásných pět tisíc.

„Nechtěla jsem tomu vůbec věřit. A když jsem se dozvěděla, že jsem opravdu vyhrála, byla jsem z toho v rozpacích. Ale radost mám velkou,“ svěřila se seniorka, která kupuje Blesk denně od počátku jeho vydávání. „Ráno jdu do obchodu, k nákupu vezmu i Blesk. Doma si pak uvařím kávu, přečtu ho a pak pokračuji. Denně vařím,“ usmívala se a na stole voněl kynutý koláč.

Nikdy si nekoupila los a štěstí neměli s manželem ani v tombole, když zamlada navštívili tancovačku. „Minule jsem hrála Trhák – a taky nic. Až teď. Je to přilepšení k důchodu. Pět tisíc ale zužitkuji lehce. Zrovna mám platit pojistku za dům – čtyři tisíce. Tak peníze půjdou na to. A zbývající tisícovku si schovám. Počátkem dubna budu mít 75 let, tak bude malá rodinná oslava. Pořídím nákup. Nebo možná nějakou pěknou knížku. Moc ráda čtu,“ svěřila se skromná paní Marie, která je devátý rok vdovou.

Milana Volfa výhra překvapila
Autor: TONDA TRAN