* Stačí si kupovat do 18. března deník Blesk či Nedělní Blesk

* Na titulní straně najdete každý den nový hrací kupon

* Po odtržení střední části kuponu zjistíte, zda jste vyhráli

1. Kupte si deník Blesk nebo Nedělní Blesk (pro zvýšení šance na výhru libovolný počet výtisků).

2. Odtrhněte perforovaný pásek na kuponu nalepeném na titulní straně. Zkontrolujte si, zda kupon již nebyl otevřen, nebo nedošlo k jeho odtržení.

3. Okamžitě víte, na čem jste! Jak poznáte, co jste vyhráli? PENÍZE! V případě, že jsou v HERNÍM POLI kuponu tři stejné symboly, gratulujeme! Pokud jste našli jednu z těchto trojic, vyhráváte danou finanční částku.

Blesk trhák nabízí luxusní výhry.
Autor: Blesk/archiv

4. !!!POZOR!!! Pokud je výhra 200 Kč a vyšší, přihlásit se o ni musíte nejpozději do 18:00 hodin následujícího dne. A to na výherní telefonní lince 241 093 690 (za běžný telefonní tarif, linka je v provozu denně včetně neděle od 9 do 18 hodin).

5. !!! POZOR !!! Pokud je výhra nižší než 200 Kč, jde tedy o částky 10, 20, 50 a 100 Kč, pak vám bude výhra vyplacena na jakékoliv pobočce České pošty proti předložení výherního kuponu. Výhry ze dnů pondělí, úterý, středa, čtvrtek přihlaste do dvou dnů, výhry z pátku do čtyř dnů a výhry ze soboty a neděle do tří dnů.

6. Pozor! Pokud chcete vyhrát s Nedělním Bleskem, musíte si ho koupit hned v neděli nebo nejpozději v pondělí, kdy v 18:00 končí šance na přihlášení vaší finanční výhry z neděle.

7. Pokud je v HERNÍM POLI nápis Mall.cz, získáváte hodnotu uvedené slevy při nákupu na Mall.cz. Nákup v dané minimální výši je podmínkou získání slevy. Platnost slevového kuponu je sedm dní a lze jej využít jen 1x. Výherní slevové kupony Mall.cz nelze sčítat!

KREDIT! V HERNÍM POLI můžete také nalézt tyto uvedené hodnoty bonusového kreditu pro uživatele BLESKmobil.

Máte některou uvedenou hodnotu na vašem kuponu? Gratulujeme! Odešlete nejpozději do pěti dnů pomocí SMS desetimístný kód z kuponu ve tvaru: TRHAKmezeraDESETIMISTNYUNIKATNIKOD na číslo 999340

Příklad: TRHAK ABCDE12345 A daný bonusový kredit BLESKmobil tím v telefonu aktivujete. Platnost bonusového kreditu BLESKmobil je 30 dní od jeho aktivace. Na jedno telefonní číslo je možné využít maximálně tři různé kupony za den. NABÍDKA! Pouze v době trvání hry Blesku TRHÁK každý, kdo si zakoupí a aktivuje novou SIM kartu BLESKmobil a zašle SMS ve znění BONUS na číslo 999340, získá navíc dodatečný bonusový kredit v hodnotě 300 Kč, s platností 90 dnů.

DETAILNÍ NÁVOD, JAK HRÁT TRHÁK

DETAILNÍ NÁVOD, JAK HRÁT DENNÍ HRU

Fotogalerie
10 fotografií

VIDEO: Šťastná výherkyně Trháku

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě. Jan Doležal, Petr Soukup