Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Trhák je zpět: Tihle čtenáři už si výhru »utrhli«! Co si pořídili?

/
  • Co si výherci Trháku pořídili?
    15. února 2018 ● 05:31

    Superhra Blesku Trhák se vrací! Už od tohoto pátku na vás čekají snadné výhry, které mnohým čtenářům, stejně jako loni, vylepší život! Premiéra Trháku měla v minulém roce mimořádný úspěch a teď navíc nově nabízí mnohem více cen a zcela nový způsob jejich vyplácení! Co si loňští výherci za utržené peníze pořídili?

  • 1.

    Eva Volfová (65), Prostějov: Nová televize

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Pavel Ryšlink / Blesk

    Přesně jak plánovala, tak také Eva Volfová z Prostějova naložila s výhrou 10 tisíc. „Koupili jsme si novou televizi a také jsem něco dala svým dvěma vnučkám na knížku,“ řekla Blesku paní Volfová, která i letos hodlá hrát Trhák. Blesk má předplacený, ale ještě by chtěla svoji šanci na výhru znásobit. „I loni jsem ještě chodila do trafiky pro další dva výtisky. Štěstí se musí jít naproti,“ uvažuje výherkyně.

  • 2.

    Iveta Prostředníková (48), Bystřice nad Pernštejnem: Peníze rodině

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Jiří Čada / Blesk
    Radost z výhry v Trháku měla loni i Iveta Prostředníková (48) z Bystřice nad Pernštejnem na Žďársku. „Holky jsou skoro na vdávání, tak z toho něco dostanou. Nebo koupím něco do domácnosti. Anebo pozvu celou rodinu na pořádnou večeři,“ přemítala tehdy paní Iveta, co by mohla udělat s výhrou. Nakonec prý zvolila první variantu.

  • 3.

    Jitka Feniková (64), Žamberk: Lino do kuchyně

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Pavel Ryšlink / Blesk

    Že Jitka Feniková (64) ze Žamberka vyhrála s Bleskem v Trháku, to dlouho před rodinou tajila. Nakonec to prozradila, až když se jako šťastná výherkyně objevila v novinách. „Pořídila jsem nové lino do kuchyně,“ řekla Blesku paní Jitka. Blesk prý kupuje každý den už 25 let. „V pátek si tradičně vezmu Blesk z vrchu hromady a určitě budu hrát,“ plánuje čtenářka.

  • 4.

    Pavel Ircing (69), Albrechtice: Uhlí na zimu

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Jiří Krušina / Blesk

    Každý den celých 25 let čte deník Blesk pan Pavel Ircing (69) z Města Albrechtice na Bruntálsku. Loni na podzim se mu povedlo vyhrát 10 tisíc, což se mu prý hodilo na vytápění domu. „Z výhry jsem si zaplatil uhlí na zimu a ještě jsem nějaké peníze dal dceři na dárek pro vnouče,“ prozradil pan Ircing. „Jdu do toho znova,“ řekl nadšený čtenář.

  • 5.

    Věra Pavelková (67), Okříšky: Termální lázně

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Jiří Čada / Blesk

    Paní Věra z Třebíčska je pravidelnou čtenářkou Blesku už 25 let a díky Trháku mohla vyrazit na cesty. „Jeli jsme s přítelem do Maďarska a na jižní Slovensko. Chodili jsme do termálních lázní,“ pochlubila se paní Věra, pro kterou to prý byla první výhra v životě. Z výhry ještě něco zbylo pro její čtyři vnoučátka. Do hry se prý dá zase.

  • 6.

    Miroslav Málek (71), Zlín: Peníze na muziku

    Výherce Trháku Miroslav Málek
    Autor: Slávka Červená / Blesk

    Muzikant Miroslav Málek (71) ze Zlína se už teď těší na pokračování Trháku. „Kupuju Blesk pravidelně a netrpělivě čekám, až to zase vypukne,“ řekl Blesku. Loňskou výhru prý vrazil do své kapely Mira Swing Band. Každé pondělí zkoušíme v hospůdce v Tečovicích u Zlína a potřebujeme na to peníze,“ řekl Miroslav. Až začne Trhák, chtěl by si kupovat rovnou patery noviny, aby se jeho šance na výhru znásobila. „Snad ta moje taktika vyjde,“ přeje si loňský výherce.

  • 7.

    Bohuslava Hübnerová (67), Libina: Relax po operaci

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Pavel Ryšlink / Blesk

    Loni trhala s Bleskem a vyhrála 10 tisíc, které použila na pořádný odpočinek. „Byla jsem na operaci se srdcem, takže jsem část výhry použila na doplatek do lázní,“ řekla paní Bohuslava, která vyrazila do Teplic nad Bečvou. „Celý měsíc jsem se tam válela,“ smála se a prozradila, že nějaké peníze rozdala dětem. „Zrovna včera jsem dceři říkala, že už to zase začíná. Takže budu trhat s vámi,“ říká věrná čtenářka Blesku ze Šumperska.

  • 8.

    Ján Mašleník (59), Ostrava: Nábytek na zahradu

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Karel Janeček / Blesk

    Bývalý havíř Ján Mašleník (59) z Ostravy hrál Trhák poprvé. „Jen tak z nudy jsem zkusil poslat soutěžní kód a vyšlo to!“ radoval se pravidelný čtenář Blesku. „Za výhru jsem nakoupil nový zahradní nábytek. Stálo mě to osm tisíc. Zbytek peněz jsem ještě investoval do bazénu,“ pochlubil se pan Mašleník. „Určitě budeme hrát znovu. Když už se to jednou povedlo, musíme to zkoušet dál,“ plánuje.

  • 9.

    Dagmar Plessnerová (66), Staré Město: Stále vybírá

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Zdeněk Matyáš / Blesk

    Před šesti lety vyhrála 25 tisíc v předvánoční soutěži, loni v září 10 tisícovek v Trháku. Paní Dagmar (66) ze Starého Města na Uherskohradišťsku prý bude s Bleskem soutěžit i teď. „Každý den si Blesk kupuji tady v obchůdku, nebo skočím do trafiky. Takže s Trhákem určitě počítám,“ řekla čtenářka, která prý z výhry 10 tisíc ještě neutratila ani korunu.

  • 10.

    Vladimír Zlatník (75), Přerov: Štamprle a pivko

    Co si za „utrženou“ výhru šťastlivci pořídili?
    Autor: Pavel Ryšlink / Blesk

    Blesk čte pravidelně a jeho soutěže si Vladimír Zlatník (75) z Přerova nemůže vynachválit. V jedné soutěži vyhrál bazén a dvakrát bral v Trháku 10 tisíc korun! „Vyhrát v dnešní době deset táců je moc krásné. Vždyť prachy jsou potřeba vždycky. Něco z výhry jsem nasypal do údržby auta a s kamarádem jsme si dali nějakou tu štamprli a pivko,“ smál se pan Zlatník, který už pomalu počítá s další výhrou. „Budu s vámi hrát dál a zase chci vyhrát,“ přeje si čtenář.

  • 11.

    Jak hrát?

    Čtenáři najdou denně od 16. 2. do 18. 3. na titulní straně deníku Blesk a v Nedělním Blesku hrací kupon. Po odtržení jeho prostřední části okamžitě zjistí, zda vyhráli některou z cen v souhrnné hodnotě 19 milionů korun nebo slevu na nákup zboží v celkové hodnotě 23 000 000 Kč! Hlavní změnou je skutečnost, že finanční výhry ve výši 10, 20, 50 a 100 Kč budou vypláceny na všech pobočkách České pošty! Výhry nad 100 Kč (200, 500, 1000 a 5000 Kč) budou i nadále vypláceny složenkou nebo převodem na účet. Ve hře jsou finanční ceny ve výši 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 a 5000 Kč, kredit virtuálního telefonního operátora BLESKmobil ve výši 50 a 100 Kč nebo sleva na nákup v nákupní galerii Mall.cz v hodnotě 200, 300 a 500 Kč. Ten, kdo nevyhraje, ale i ten, kdo vyhrál, ale chce soutěžit dál, se může zaregistrovat do Denní hry Trháku. Číslo vítězného kuponu pro daný den bude zveřejněno každý den ve 20:00 v rámci Bleskových zpráv na tv.blesk.cz. TAK POZOR! ZAČÍNÁME UŽ POZÍTŘÍ!!!

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy