Už desítky let kupuje pravidelně každý den Blesk, a to i v sobotu a v neděli. Pro noviny ale chodí její manžel Vladimír (73), je to prý jeho starost. „V sobotu před polednem Vláďa Blesk přinesl, při obědě a při kafi jsem si dala křížovku a ještě jsem si říkala, že nesmím zapomenout strhnout kupon a poslat SMS. Pospíchala jsem totiž na sraz od gymplu,“ vyprávěla bývalá úřednice.

Na srazu se rozjela zábava, a tak si u mobilu vypnula zvonění. „Až potom jsem zjistila, že mám nepřijatý hovor a esemesku od vás,“ neskrývala radost důchodkyně. Růžena tvrdí, že to bylo to dokonalé překvapení.

Přiznala, že kdyby telefon zvedla, tak by zprávě o výhře zřejmě nevěřila. „Ta esemeska mě ale přesvědčila, ale pro jistotu jsem hned šla zkontrolovat, jestli souhlasí telefonní číslo, které je v novinách,“ směje se. Naposledy prý vyhrála před mnoha lety zájezd díky křížovce.

A na co výhra padne? „Uvažovala jsem o dvou věcech – buď si necháme s manželem opravit zuby, ale myslím, že spíš nakoupím pro celou rodinu dálniční známky. My máme auto, dcera Dagmar (46) a vnučka Lenka (26) taky, tak se to akorát hodí,“ plánuje Růžena. „A zbytek se už utratí snadno, o Vánocích jako když je najdu,“ dodává.

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě.

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě Jan Doležal, Petr Soukup

Fotogalerie
32 fotografií