„Bylo to příjemné překvapení, ale s Bleskem to není naše první trefa do černého. Před šesti lety se na nás štěstí usmálo v předvánoční soutěži, vyhráli jsme 25 tisíc,“ prozradila paní Dagmar. Aktuální výhra v Trháku je pro oba důchodce odměnou za čtenářskou věrnost, Blesk kupují od jeho vzniku, tedy celé čtvrtstoletí. „To má na starosti manžel, já jsem tady podle všeho od výher,“ usmívá se Dagmar. 

A jak s deseti tisícovkami sympatický pár ze Slovácka naloží? Je to jednoduché, útulný byt vylepší nová sedačka. „Manžel se v legraci dožadoval poloviny výhry, ale na nové sedačce jsme se hned shodli. Ať se u nás návštěvy cítí co nejpohodlněji,“ svěřila Blesku výherkyně.

Manželé si chtěli nechat příjemnou zprávu pro sebe do okamžiku, než si o ní přečtou jejich dvě dcery a přátelé na stránkách Blesku. Jenže ouha! Právě když se paní Dagmar fotografovala s šekem na 10 000 korun, jedna z dcer přišla na návštěvu. „Pokud své sestře nic neprozradí, bude to alespoň poloviční tajemství,“ usmívá se výherkyně. O víkendu prý také dojde díky výhře v Trháku na malou rodinnou oslavu.

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě.

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě Jan Doležal, Petr Soukup

Fotogalerie
41 fotografií