„Kdykoliv se v Blesku objeví nějaká nová hra, okamžitě jdu do toho. Ještě nikdy jsem ale nic nevyhrál. Občas se sice stane, že chytnu čtvrtou ve sportce, ale to je všechno,“ říká vyučený kuchař. Blesk čte pravidelně od té doby, kdy začal vycházet. 

Štěstí se na něj usmálo až v neděli. „Manželka Jana (53) koupila Nedělní Blesk, doma jsem ho nejdřív celý přečetl jako vždycky, a pak mi to nedalo. Odtrhnul jsem samolepku na titulní straně a poslal jsem esemesku na číslo podle návodu. Asi za hodinu mi z neznámého čísla někdo volal a říkal, že jsem vyhrál 10 000 Kč,“ popisoval Vašek. Zprvu si prý myslel, že si nějaký jeho kamarád dělá legraci. „Začal jsem tomu věřit, až když jste za mnou přijeli,“ řekl.

Když redaktoři Blesku předávali výherci šek na 10 000 Kč, neskrýval dojetí. „Celá rodina má velikou radost. Jsem moc rád, protože nikde na ulici takové peníze určitě nenajdete.“ A co udělá s výhrou? „Mám tři odrostlé děti a tři vnoučky, Filípka (12), Ríšu (6) a Románka (6), tak výhru nechám na Vánoce, peníze se budou všem určitě hodit.“ tvrdí šťastný výherce. Hrát prý bude určitě dál.

VIDEO: Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě.

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě Jan Doležal, Petr Soukup

Fotogalerie
6 fotografií