Je to zábavné a snadné. Jednou trhnete, a hned víte, zda a kolik jste vyhráli. Hrací kupon najdete od pátku 15. září na titulní straně každého Blesku i Nedělního Blesku. Kromě finanční výhry můžete získat i bonusový kredit pro BLESKmobil.

Nevyhráli jste napoprvé? Nevadí! Naděje stále trvá. Na kuponu najdete desetimístný kód, který si můžete zaregistrovat do Denní hry. Každý den vyhraje jeden vylosovaný šťastlivec deset tisíc korun. Zda jste vyhráli právě vy, se dozvíte večer v Bleskových zprávách na Blesk TV.

Marie Volfová (66) z Holých Vrchů: Nový plot

Bývalá dělnice z mladoboleslavské Škodovky dostala Blesk s vítězným kuponem od dcery. „Když mi zavolali, že jsem vyhrála, nemohla jsem tomu uvěřit,“ smála se Marie. Výhra jí pomohla k novému plotu.

Roman Vrána (32) z Hodějic: Nové radiátory

Výhra deset tisíc korun se Romanu Vránovi z Hodějic na Vyškovsku skutečně hodila, právě totiž kupoval do rozestavěného domu radiátory. „Manželka tomu nemohla vůbec uvěřit, myslela si, že je to vtip,“ říkal Roman.

Zuzana Fasurová (35) z Adamova: Pro Klárku a na účet

Matce na mateřské se hodí každá koruna. Zuzana Fasurová z Adamova na Blanensku si poslala pro Blesk do obchodu manžela. Do Denní hry se zaregistrovali esemeskou. „Večer přišla zpráva, že jsme vyhráli deset tisíc. Manžel skákal radostí,“ popisovala Zuzana. Za výhru nakoupili oblečení pro malou Klárku a zbytek uložili na účet.

Miroslav Vrtělka (63) z Pravčic: Volal rodině ostošest

Invalidní důchodce Miroslav Vrtělka si kupuje Blesk každý den. Díky Trháku se mu podařilo nasbírat kupony pro BLESKMobil za 430 korun. „Volal jsem rodině ostošest,“ vzpomínal Miroslav.

Marta Hajslová (63) z Rakovníka: Radost hned v trafice

Radiologická laborantka Marta Hajslová si koupila Blesk v trafice v nemocnici. Odtrhla kupon, objevila tři stejné částky a vyhrála ihned tisíc korun. „Nevěřila jsem, že vyhraju. Byl to skvělý pocit,“ smála se Marta.

Zdeněk Chorina (58) z Potštátu: Vnoučatům a Tatry

Bývalý hasič si koupil Blesk u benzinky. Kód z kuponu zaregistroval, pak prý přišlo znamení… „Při zatápění mi blafl komín, to bylo to znamení, že se ten den něco stane,“ vzpomíná Zdeněk. Záhy se dozvěděl, že vyhrál 10 tisíc. Výhrou plánoval obdarovat vnoučata a za zbytek vyrazit s manželkou do Tater.

Petra Potůčková (35) z Větřní: Vybavený pokojíček

Samoživitelka Petra Potůčková z Větřní na Českokrumlovsku vyhrála v Trháku hned dvakrát. Nejdřív kredit pro BLESKmobil a o den později deset tisíc v Denní hře. „Zdálo se mi, že vyhraju,“ řekla Petra. Výhru použila na vybavení pokojíčku svých dvou dětí.

VIDEO: Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě. Jan Doležal, Petr Soukup

Fotogalerie
57 fotografií