Marketingová hra BLESKU o finanční výhry v celkové hodnotě 3.006.200 Kč a nefinanční výhry a slevy v celkové hodnotě 1.343.789.750 Kč. (Nefinančními výhrami jsou pro účely této hry myšleny: bonusové kredity či balíček Volání na týden nebo balíček 50 minut pro předplacené SIM karty BLESKmobil v celkové hodnotě 9.478.750 Kč. Slevami jsou pro účely této hry myšleny: Tříměsíční online přístup na BLESK.CZ PREMIUM+ v celkové hodnotě 249.000.000 Kč, slevové kupony MALL.CZ v celkové hodnotě 52.822.000 Kč, slevové kupony v kamenných prodejnách Teta v celkové hodnotě 25.000.000 Kč, slevové kupony TESCOMA v odhadované hodnotě 83.880.000 Kč*, slevové kupony SCONTO NÁBYTEK v celkové hodnotě 915.059.000 Kč, slevy na nákup produktů na www.ikiosek.cz v odhadované hodnotě 8.550.000 Kč*.).

Hrajeme od pátku 16. září do neděle 16. října 2022, včetně. Nehrajeme ve středu 28. září 2022.

Hra trvá 31 dní, hracích dní je 30.

Hraje se denně, prostřednictvím hracích kupónů, nalepených v pravém horním rohu titulní stránky deníku BLESK a v pravém dolním rohu titulní stránky Nedělního Blesku na všech výtiscích v daném dni. Pro účast ve hře je možné použít výlučně originální hrací kupóny vydané organizátorem.

První hrací kupón bude vlepen na titulní stranu deníku Blesk 16. září 2022.

Poslední hrací kupón bude vlepen na titulní stranu Nedělního Blesku 16. října 2022.

Grafika hracího kupónu:

 

HRA MEGATRHÁK

Denně bude na titulní straně Blesku nebo Nedělního Blesku vlepen hrací kupón hry MEGATRHÁK. Jde o papírový samolepící sticker s originálním designem hry Blesku. Uprostřed formátu je naznačena horizontální perforace pro jednosměrné a neúplné strhnutí pásku, na jehož vnitřní straně se nachází HERNÍ POLE. „Strhnutím“ perforovaného „pásku“ uprostřed kupónu se na vnitřní straně perforovaného pásku odkryje HERNÍ POLE, které je tvořeno 3 HERNÍMI SYMBOLY, nebo TEXTEM a logem BLESKmobil, nebo TEXTEM a logem BLESK.CZ PREMIUM+, nebo TEXTEM a logem MALL.CZ, nebo TEXTEM a logem TETA, nebo TEXTEM a logem iKiosek, nebo TEXTEM a logem TESCOMA, nebo TEXTEM a logem SCONTO NÁBYTEK, dále obsahuje šestimístný unikátní číselný kód pro kontrolu a desetimístný nebo jedenáctimístný unikátní kód pro ověření nefinanční výhry nebo získání slevy.

„HERNÍMI SYMBOLY“ se rozumí GRAFICKÉ PRVKY – číslice na vnitřní straně hracího kupónu v HERNÍM POLI vyjadřující hodnotu v Kč.

Účastník hry, který po strhnutí perforovaného pásku uprostřed hracího kupónu najde v HERNÍM POLI na vnitřní straně 3 stejné HERNÍ SYMBOLY (tj. tři stejné částky v Kč), vyhrává finanční výhru ve výši, která je na 3 stejných HERNÍCH SYMBOLECH uvedena (tj. např. v případě tří shodných HERNÍCH SYMBOLŮ 50 Kč vyhrává účastník hry peněžní cenu 50 Kč).

Příklad finanční výhry ve hře MEGATRHÁK:

TEXTEM a logem BLESKmobil se rozumí informace na vnitřní straně hracího kupónu v HERNÍM POLI o výhře bonusového kreditu BLESKmobil a jeho výši nebo o výhře balíčku Volání na týden nebo balíčku 50 minut.

Příklad výhry BLESKmobil ve hře MEGATRHÁK:

TEXTEM a logem BLESK.CZ PREMIUM+ se rozumí informace na vnitřní straně hracího kupónu v HERNÍM POLI o slevě na 3 měsíčního přístupu na BLESK.CZ PREMIUM+ tak, že cena po slevě činí 1 Kč.

Příklad výhry BLESK.CZ PREMIUM+ ve hře MEGATRHÁK:

TEXTEM a logem MALL.CZ se rozumí informace na vnitřní straně hracího kupónu v HERNÍM POLI o slevě na nákup na portálu MALL.CZ

Příklad slevového kuponu MALL.CZ ve hře MEGATRHÁK:

TEXTEM a logem TETA se rozumí informace na vnitřní straně hracího kupónu v HERNÍM POLI o slevě na nákup v prodejnách TETA drogerie.

Příklad slevového kuponu TETA ve hře MEGATRHÁK:

TEXTEM a logem SCONTO NÁBYTEK se rozumí informace na vnitřní straně hracího kupónu v HERNÍM POLI o slevě na nákup v prodejnách SCONTO NÁBYTEK a na e-shopu www.sconto.cz.

Příklad slevového kuponu SCONTO NÁBYTEK ve hře MEGATRHÁK:

TEXTEM a logem TESCOMA se rozumí informace na vnitřní straně hracího kupónu v HERNÍM POLI o slevě na nákup v prodejnách TESCOMA a e-shopu eshop.tescoma.cz.

Příklad slevového kuponu TESCOMA ve hře MEGATRHÁK:

TEXTEM a logem iKiosek se rozumí informace na vnitřní straně hracího kupónu v HERNÍM POLI o slevě na nákup na www.ikiosek.cz

Příklad slevového kuponu iKiosek ve hře MEGATRHÁK:

UPLATNĚNÍ FINANČNÍ VÝHRY VE HŘE TRHÁK

Svou finanční výhru v nominální hodnotě 20 Kč, 50 Kč, 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč, 1 000 Kč a 5 000 Kč si účastník vyzvedne na pobočkách České pošty (www.postaonline.cz/vyhledat-pobocku). Finanční výhru nevyplácí Pošta Partner a Depa ČP. Pro uplatnění finanční výhry bude požadováno ověření totožnosti osobním dokladem (s výjimkou výhry v nominální hodnotě 20 Kč). U výher v nominální hodnotě 1 000 Kč a 5 000 Kč bude Česká pošta výhru ověřovat pomocí kontrolních kódů na Call Centru hry. Hrací kupóny jsou platné 4 dny (tj. v den vydání a tři dny následující) po uplynutí doby platnosti hracího kupónu možnost uplatnit finanční výhru bez náhrady zaniká. Účastník odevzdá na pobočce České pošty originální výherní hrací kupón v době jeho platnosti, předloží spolu s ním České poště i svůj platný průkaz totožnosti (občanský průkaz nebo pas) a umožní České poště záznam svého jména, příjmení a čísla průkazu totožnosti do systému APOST. Uplatněný výherní hrací kupón si ponechá Česká pošta.

Finanční výhru na základě výherního hracího kupónu lze uplatnit jen jedenkrát.

Organizátor hry disponuje systémem pro verifikaci dne vydání konkrétního hracího kupónu.

PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ NEFINANČNÍ VÝHRY BLESKmobil:

BLESKmobil BONUSOVÝ KREDIT VE VÝŠI 50 KČ

Účastníci, kteří jako výhru ve hře MEGATRHÁK vyhrají bonusový kredit BLESKmobil, získají kredit ve výši 50 Kč, uvedené ve výherním kupónu. Bonusový kredit lze čerpat po dobu maximálně 30 dnů od připsání kreditu, a to pouze na úhradu ceny služeb elektronických komunikací BLESKmobil (volání, SMS a datové připojení), tedy zejména nikoliv na platební transakce, informační služby či nákup digitálního obsahu ani na volání na čísla se speciální sazbou. Bonusový kredit je čerpán přednostně před běžným kreditem. Počáteční bonusový kredit (tj. případný kredit přednabitý na nové SIM kartě) je čerpán přednostně před bonusovým kreditem.

BLESKmobil JEDNORÁZOVÝ BALÍČEK VOLÁNÍ NA TÝDEN

Výhra v podobě balíčku Volání na týden představuje neomezené volání z telefonního čísla BLESKmobil na mobilní čísla českých poskytovatelů elektronických komunikací nebo na pevné linky v České republice, a to po dobu 7 dní od data aktivace balíčku (tj. 7 x 24 hodin od jeho aktivace). Balíček je možné využít v ČR a v roamingu v Zóně 1 (EU). Balíček se po uplynutí doby své platnosti sám deaktivuje. Aktivací balíčku Volání na týden ze hry MEGATRHÁK dojde ke zrušení jiného balíčku Volání na týden, pokud je na stejném čísle již aktivní, a to bez náhrady.

BLESKmobil BALÍČEK 50 MINUT

Výhra v podobě balíčku 50 MINUT představuje volání z telefonního čísla BLESKmobil v délce 50 minut pro volání na mobilní čísla českých poskytovatelů elektronických komunikací nebo na pevné linky v ČR. Balíček je možné využít v ČR a Zóně 1 (EU). Platnost balíčku 50 MINUT je 30 dní od aktivace, aktivace je potvrzena pomocí SMS. Balíček se po uplynutí doby své platnosti sám deaktivuje. Aktivací balíčku 50 MINUT ze hry MEGATRHÁK dojde ke zrušení jiného hlasového balíčku (50 MINUT, 100 MINUT, Výhodných 200) nebo balíčku KLASIK nebo balíčku TOP, pokud je na stejném čísle již aktivní, a to bez náhrady.

SPOLEČNÁ PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ NEFINANČNÍ VÝHRY BLESKmobil

Výhra v podobě bonusového kreditu, balíčku Volání na týden, balíčku 50 MINUT se dále označuje jen jako „výhra“.

Pro připsání a aktivování výhry musí účastník v době platnosti kódu odeslat z aktivního čísla BLESKmobil SMS zprávu ve tvaru: TRHAKmezeraDESETIMÍSTNÝKÓD na číslo 999340.

Příklad SMS: TRHAK 3QZBZT05Y8 (Unikátní desetimístný kód, který je uveden na výherním hracím kupónu). SMS zpráva je v tomto případě bezplatná.

Platnost kódu je 5 dnů počínaje datem vydání periodika Blesk/Nedělní Blesk, na kterém byl hrací kupón s kódem umístěn, a lze jej využít pouze jedenkrát. Marným uplynutím této lhůty či jeho uplatněním platnost kódu bez náhrady zaniká.

Každý účastník může na tomtéž telefonním čísle získat výhru maximálně 3x za den. Při uplatnění více výher budou akceptovány první tři výherní kódy; ostatní kódy, odeslané z téhož čísla ve stejném dni, budou bez náhrady zneplatněny.

Výhra bude účastníkovi připsána a aktivována do 24 hodin od zaslání SMS zprávy, což bude potvrzeno formou SMS zprávy.

Výhra bude připsána a aktivována na telefonním čísle BLESKmobil, ze kterého byla odeslána SMS zpráva obsahující platný kód pro její uplatnění (viz výše). Výhru není možné převést na jiné telefonní číslo ani vyplatit v hotovosti.

Platnost výhry a možnost jejího čerpání je podmíněna existujícím a platným běžným kreditem pro službu BLESKmobil na telefonním čísle a činí maximálně 30 dní u bonusového kreditu nebo balíčku 50 minut a 7 dní (7 x 24 hodin od jeho aktivace) u balíčku Volání na týden.

Úplné podmínky balíčků jsou k dispozici v ceníku na bleskmobil.cz.

PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ SLEVY NA PŘÍSTUP NA BLESK PREMIUM+:

Účastníci, kteří získají ve hře MEGATRHÁK slevu na online přístup do BLESK.CZ PREMIUM+ mohou tuto slevu uplatnit prostřednictvím webu www.blesk.cz/trhakpremium ve výši uvedené v příslušném hracím kupónu:

3 měsíční přístup na BLESK.CZ PREMIUM+ za 1 Kč

Online přístup k této službě lze aktivovat na webu www.blesk.cz/trhakpremium. Pro uplatnění slevy je nutné se zaregistrovat v sekci Můj účet na webu organizátora nebo, v případě, že uživatel již registraci má, se přihlásit a poté v objednávkovém formuláři vložit do pole „Slevový kód“ číselný desetimístný kód z pásku výherního hracího kupónu, dokončit objednávku a zaplatit 1 Kč v platebním procesu přes online platební bránu GoPay.

Online přístup BLESK.CZ PREMIUM+ zajišťuje premium přístup k webům www.blesk.cz, www.reflex.cz, www.e15.cz, www.isport.cz, www.auto.cz, www.zive.cz, www.maminka.cz, www.bleskprozeny.cz, a www.abicko.cz. Dále také zahrnuje přístup do online trafiky www.ikiosek.cz, kde lze neomezeně číst veškerá dostupná online vydání deníků a časopisů, včetně jejich archivu s výjimkou knih a audioknih.

Běžná cena 3 měsíčního předplatného PREMIUM+ je 499 Kč. Služba BLESK.CZ PREMIUM+ je poskytována na bázi předplatného, tj. po uplynutí období, na které je tato služba uhrazena, dochází k automatickému prodloužení této služby za aktuálně platnou cenu vždy o stejnou dobu, na kterou byla služba uhrazena, a to i opakovaně. Uživatel má kdykoli možnost ve svém profilu prodloužení této služby zakázat. V takovém případě je slevu uplatnit ve výši uvedené v příslušném hracím kupónu, ale s podmínkou nákupu v poskytování služby ukončeno uplynutím aktuálního období, na které je služba uhrazena. V případě problémů je nutné kontaktovat podpora@cncenter.cz.

Platnost kódu je do 31.10.2022 a lze jej využít pouze jedenkrát. Marným uplynutím této lhůty či jeho uplatněním platnost kódu bez náhrady zaniká.

PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ SLEVY V NÁKUPNÍ GALERII MALL.CZ

Účastníci, kteří získají ve hře MEGATRHÁK slevu v nákupní galerii MALL.CZ mohou tuto následujících hodnotách:

200 Kč slevový kupón – podmínka nákupu nad 1.000 Kč

400 Kč slevový kupón – podmínka nákupu nad 2.000 Kč

Sleva se vztahuje na celou nabídku e-shopu na webové adrese www.MALL.CZ, kromě akčních setů a zboží prodávaného v rámci partnerského prodeje. Sleva je poskytována z celkové hodnoty nákupu na e-shopu MALL.CZ. Pro uplatnění slevy zadejte při objednání v prvním kroku košíku v dolní části do pole “Máte slevový nebo dárkový poukaz?“ desetimístný kód z hracího kupónu opravňujícího ke slevě. Platnost kódu (slevy) je do 31.10.2022, lze jej využít pouze jedenkrát. Slevy ze hry MEGATRHÁK nelze sčítat. Detailní návod jak uplatnit slevové kupóny je uveden na stránkách www.MALL.CZ/slevove-poukazy.

Poskytnutí slevy je plněním poskytnutým účastníkovi společností Internet MALL, a.s. a organizátor hry MEGATRHÁK neodpovídá za jeho poskytnutí. Sleva není poukázkou ve smyslu ustanovení § 1939 a následujících občanského zákoníku a organizátor není poukazatelem ve smyslu uvedeného ustanovení. Místo slevy nelze požadovat výplatu v penězích ani jiné plnění nebo jinou slevu.

PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ SLEVY NA www.ikiosek.cz

Účastníci, kteří získají ve hře MEGATRHÁK 30% slevu na nákup na internetové stránce iKiosek.cz, mohou tuto slevu uplatnit prostřednictvím webu www.ikiosek.cz ve výši uvedené v příslušném hracím kupónu.

Služba umožňuje jejím uživatelům nákup tištěných a/nebo elektronických periodických a neperiodických titulů vydávaných provozovatelem internetových stránek ikiosek.cz a případně též nákup jiného zboží a/nebo služeb prezentovaných na internetových stránkách www.ikiosek.cz.

Sleva se vztahuje na celou nabídku internetové stránky ikiosek.cz.

Pro uplatnění slevy je třeba zadat při objednání v košíku pod vybraným zbožím v dolní části do pole “SLEVOVÝ KÓD“ desetimístný kód z hracího kupónu opravňujícího ke slevě. Platnost kódu (slevy) je 4 dny počínaje datem vydání periodika Blesk/Nedělní Blesk, na kterém byl hrací kupón s kódem umístěn, a lze jej využít pouze jedenkrát. Marným uplynutím této lhůty či jeho uplatněním platnost kódu (slevy) bez náhrady zaniká. Slevy ze hry MEGATRHÁK nelze sčítat.

Detailní návod jak uplatnit slevové kupóny je uveden na stránkách https://www.ikiosek.cz/trhak

Nákup zboží na internetové stránce www.ikiosek.cz se řídí platnými obchodními podmínkami. Obchodní podmínky zde www.cncenter.cz/ikiosek-dokumenty.

Místo slevy nelze požadovat výplatu v penězích ani jiné plnění nebo jinou slevu.

PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ SLEVY NA NÁKUP V TETA DROGERII

Účastníci, kteří získají ve hře MEGATRHÁK slevu na nákup v TETA drogerii mohou tuto slevu uplatnit ve výši uvedené v příslušném hracím kupónu, ale s podmínkou nákupu v následujících hodnotách:

100 Kč slevový kupón – podmínka nákupu nad 300 Kč

Sleva se vztahuje na nabídku produktů TETA drogerie. Slevu nelze uplatnit na e-shopu Teta drogerie a dále jí nelze uplatnit na služby v prodejnách, kterými jsou výdej zásilek z e-shopu www.sleky.cz nebo www.apotek.cz, dále slevu nelze uplatnit na Teta foto nebo nákup dárkových poukazů Teta. Slevu nelze kombinovat s jinými slevovými  akcemi.

Pro uplatnění slevy na nákup v kamenné prodejně sítě TETA Drogerií je třeba odevzdat na pokladně originální a nepoškozený hrací kupón obsahující příslušnou slevu v době jeho platnosti a hodnota slevy bude odečtena z ceny nákupu. Platnost kódu (slevy) je do 31.10.2022, lze jej využít pouze jedenkrát. Slevy ze hry MEGATRHÁK nelze sčítat.

Poskytnutí slevy je plněním poskytnutým účastníkovi společností Solvent ČR s.r.o. a organizátor hry MEGATRHÁK neodpovídá za jeho poskytnutí. Sleva není poukázkou ve smyslu ustanovení § 1939 a následujících občanského zákoníku a organizátor není poukazatelem ve smyslu uvedeného ustanovení. Místo slevy nelze požadovat výplatu v penězích ani jiné plnění nebo jinou slevu.

PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ SLEVY NA NÁKUP VE SCONTO NÁBYTKU

Účastníci, kteří získají ve hře MEGATRHÁK slevu na nákup nábytku ve SCONTO NÁBYTKU mohou tuto slevu uplatnit ve výši uvedené v příslušném hracím kupónu, ale s podmínkou nákupu v následujících hodnotách:

1000 Kč slevový kupón – podmínka nákupu nábytku nad 2.500 Kč

Účastník získá na jeden kupón slevu 1.000 Kč za každých utracených 2.500 Kč, tj. např.  při nákupu nábytku v hodnotě 5.000 Kč je sleva 2.000 Kč na jeden kupón atd. Sleva se vztahuje pouze na nabídku nábytku kamenných prodejen SCONTO NÁBYTEK a e-shopu na webové adrese www.sconto.cz. Pro uplatnění slevy na nákup v kamenné prodejně sítě SCONTO NÁBYTEK je třeba odevzdat na pokladně originální a nepoškozený hrací kupón obsahující příslušnou slevu v době jeho platnosti a hodnota slevy bude odečtena z ceny nákupu. Pro uplatnění slevy v e-shopu na webové adrese www.sconto.cz zadejte při objednání v prvním kroku košíku, v dolní části do pole “Využijte slevový kód“ jedenáctimístný kód z hracího kupónu opravňujícího ke slevě.

Sleva se počítá z běžných cen a lze ji využít pouze u nábytku, pro který byla stanovena klubová SCONTO cena. Sleva se nevztahuje na nábytek již zlevněný, označený jako Akce, Cenový hit a Výprodej.

Platnost kódu (slevy) je do 31.10.2022, lze jej využít pouze jedenkrát. Slevy ze hry MEGATRHÁK nelze sčítat.

Poskytnutí slevy je plněním poskytnutým účastníkovi společností Sconto Nábytek, s.r.o. a organizátor hry MEGATRHÁK neodpovídá za jeho poskytnutí. Sleva není poukázkou ve smyslu ustanovení § 1939 a následujících občanského zákoníku a organizátor není poukazatelem ve smyslu uvedeného ustanovení. Místo slevy nelze požadovat výplatu v penězích ani jiné plnění nebo jinou slevu.

PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ SLEVY NA NÁKUP V TESCOMA

Účastníci, kteří získají ve hře MEGATRHÁK slevu na nákup produktů TESCOMA mohou tuto slevu uplatnit ve výši uvedené v příslušném hracím kupónu, ale s podmínkou nákupu v následující hodnotě:

Sleva 20% – podmínka nákupu nad 699 Kč

Sleva se vztahuje na celý nezlevněný sortiment produktů prodejních center TESCOMA uvedených na adrese www.tescoma.cz/prodejny a e-shopu na webové adrese eshop.tescoma.cz (nevztahuje se na akční zboží a dárkové poukazy). Pro uplatnění slevy na nákup v prodejních centrech TESCOMA je třeba odevzdat na pokladně originální a nepoškozený hrací kupón obsahující příslušnou slevu v době jeho platnosti a hodnota slevy bude odečtena z ceny nákupu. Pro uplatnění slevy v e-shopu na webové adrese eshop.tescoma.cz zadejte při objednání v prvním kroku košíku, v dolní části do pole “Uplatnit dárkový/slevový kód“ desetimístný kód z hracího kupónu opravňujícího ke slevě. Slevu nelze kombinovat s jinými slevovými akcemi. Platnost kódu (slevy) je do 20.10.2022, lze jej využít pouze jedenkrát. Slevy ze hry MEGATRHÁK nelze sčítat.

Poskytnutí slevy je plněním poskytnutým účastníkovi společností TESCOMA s.r.o. a organizátor hry MEGATRHÁK neodpovídá za jeho poskytnutí. Sleva není poukázkou ve smyslu ustanovení § 1939 a následujících občanského zákoníku a organizátor není poukazatelem ve smyslu uvedeného ustanovení. Místo slevy nelze požadovat výplatu v penězích ani jiné plnění nebo jinou slevu.

Výhry a jejich počet ve hře MEGATRHÁK

Počet výherních hracích kupónů pro každý den a na celou dobu trvání hry MEGATRHÁK je daný předem.

Počet a hodnota finančních výher zařazených do hry MEGATRHÁK:

Počet a hodnota nepeněžitých výher v podobě bonusových kreditů a balíčku Volání na týden v síti BLESKmobil

Počet a hodnota slev v podobě online přístupu BLESK.CZ PREMIUM+

Počet a výše slev v nákupní galerii MALL.CZ

Počet a výše slev na nákup v obchodech TETA Drogerie

Počet a výše slev na nákup v obchodech TESCOMA

Počet a výše slev na nákup v obchodech SCONTO NÁBYTEK

Počet a výše slev na www.ikiosek.cz

* Celková hodnota slev je určena odhadem. Výše jednotlivých slev a tedy i jejich celková hodnota bude záviset na zvoleném produktu, z jehož ceny bude sleva poskytnuta.

Celkový počet výher ve hře MEGATRHÁK a jejich hodnota a celkový počet slev a jejich hodnota jsou konečné.

Výhry ve hře MEGATRHÁK jsou tvořeny finančními výhrami v celkové výši 3.006.200 Kč (viz. příslušná tabulka v těchto pravidlech), nefinančními výhrami ve formě bonusových kreditů, balíčku Volání na týden a balíčku 50 minut pro předplacené SIM karty BLESKmobil v celkovém objemu 9.478.750 Kč (viz. příslušná tabulka v těchto pravidlech).

Slevy ve formě 3 měsíčního přístupu na BLESK PREMIUM + jsou poskytovány v celkové hodnotě 249.000.000. Slevy na nákup v nákupní galerii MALL.CZ jsou poskytovány v celkovém finančním objemu 52.822.000 Kč. Slevy na nákup v kamenných prodejnách Teta jsou poskytovány v celkovém finančním objemu 25.000.000 Kč. Slevy na nákup na webu eshop.tescoma.cz nebo v prodejních centrech TESCOMA jsou poskytovány v celkovém počtu a rozsahu uvedeném v příslušné tabulce v těchto pravidlech. Slevy na nákup na webu www.sconto.cz nebo v kamenných prodejnách SCONTO NÁBYTEK jsou poskytovány v celkovém finančním objemu 915.059.000 Kč. Slevy na nákup na www.ikiosek.cz jsou poskytovány v počtu a rozsahu uvedeném v příslušné tabulce v těchto pravidlech.

Organizátor hry prohlašuje, že jeho úmyslem je poskytnout v rámci hry MEGATRHÁK právě tolik (resp. nejvýše tolik) výher a v takové hodnotě, jak je uvedeno v těchto pravidlech. V případě, že z jakéhokoli důvodu, zejména, nikoli však výlučně, v důsledku jakéhokoli pochybení (např. v důsledku technického pochybení třetí strany při výrobě a/nebo distribuci hracích kupónů) by počet nebo hodnota výher neodpovídaly těmto pravidlům (zejména pokud by přesahovaly hodnotu nebo počet výher uvedený v těchto pravidlech), budou výhry vydány pouze v hodnotě a v počtu uvedených v těchto pravidlech. Pro určení na základě jakého hracího kupónu a v jaké výši bude v takovém případě výhra vydána, budou rozhodující údaje ze systému pro verifikaci kupónů, kterým organizátor disponuje. Pokud ani takovéto opatření nebude možné, budou výhry vydány v počtu a ve výši v souladu s těmito pravidly podle času jejich uplatnění (tj. výhra bude přiznána tomu, kdo výherní kupón uplatnil v souladu s těmito pravidly nejdříve) a podle toho, zda výše částky na kupónu odpovídá pravidlům, a to až do úplného vyčerpání fondu výher uvedených v těchto pravidlech. O takovéto situaci bude organizátor bez zbytečného odkladu informovat.

Organizátor hry informuje o tom, že jeho úmyslem a současně úmyslem společností Internet MALL, a.s., Sconto Nábytek, s.r.o., TESCOMA s.r.o. a Solvent ČR s.r.o. je poskytnout v rámci hry MEGATRHÁK právě tolik (resp. nejvýše tolik) slev a v takové hodnotě, jak je uvedeno v těchto pravidlech. V případě, že z jakéhokoli důvodu, zejména, nikoli však výlučně, v důsledku jakéhokoli pochybení (např. v důsledku technického pochybení třetí strany při výrobě a/nebo distribuci hracích kupónů) by počet nebo hodnota slev neodpovídaly těmto pravidlům (zejména pokud by přesahovaly hodnotu nebo počet slev uvedený v těchto pravidlech), budou slevy poskytnuty pouze v hodnotě a v počtu uvedených v těchto pravidlech. Pro určení na základě jakého hracího kupónu a v jaké výši bude v takovém případě poskytnuta sleva, budou rozhodující údaje ze systému pro verifikaci kupónů, kterým organizátor disponuje. Pokud ani takovéto opatření nebude možné, budou slevy poskytnuty v počtu a ve výši v souladu s těmito pravidly podle času jejich uplatnění (tj. sleva bude poskytnuta tomu, kdo kupón opravňující ke slevě uplatnil v souladu s těmito pravidly nejdříve) a podle toho, zda výše slevy odpovídá pravidlům, a to až do úplného vyčerpání slev uvedených v těchto pravidlech pro konkrétního poskytovatele slev. O takovéto situaci bude organizátor bez zbytečného odkladu informovat.

Pro ověření a vyplacení výhry ve hře MEGATRHÁK je nutné vlastnit originál hracího kupónu nalepeného na příslušném výtisku deníku BLESK nebo Nedělního Blesku, perforovaný pásek s HERNÍM POLEM na vnitřní straně perforovaného pásku s čitelnými údaji potvrzujícími, že příslušný hrací kupón vyhrává konkrétní finanční částku nebo konkrétní nefinanční výhru a s čitelnými unikátními kódy.

Pro posouzení oprávněnosti uplatnění a vyplacení výhry bude rozhodující výsledek zjištěný společností CZECH NEWS CENTER a.s.

V případě pochybnosti, zejména pokud více osob uplatňuje vlastnictví výherního kupónu, je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. oprávněna buď vydat výhru osobě, která předloží originál výherního kupónu nalepeného na titulní straně odpovídajícího vydání deníku Blesk nebo Nedělního Blesku a podepíše čestné prohlášení o tom, že je majitelem výherního hracího kupónu, nebo podmínit vydání výhry kromě splnění výše uvedených podmínek předložením písemné dohody mezi všemi těmito osobami o tom, jak má být výhra vyplacena, do 30 dnů poté, co společnost CZECH NEWS CENTER a.s. odeslala výzvu k předložení této dohody na kontaktní údaj poskytnutý při uplatnění výhry. Marným uplynutím této lhůty propadá výhra ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. Výhra bude předána nejpozději do 40 dnů po splnění podmínek pro její předání. V případě, že více osob uplatňuje nefinanční výhru, bude výhra poskytnuta tomu, kdo výhru řádně uplatní jako první. V případě, že více osob uplatňuje slevu na základě hracího kupónu se shodným kódem, bude sleva poskytnuta tomu, kdo ji řádně uplatní jako první. Účelem opatření uvedených v tomto odstavci je vyloučit opakované uplatnění výhry, případně slevy na základě jednoho kupónu poté, co z něho bude odtržen perforovaný pásek. Na základě jednoho pásku/kódu hracího kupónu může být poskytnuta právě jedna výhra nebo právě jedna sleva.

Organizátor nenese odpovědnost za neoprávněnou manipulaci s hracími kupóny v souvislosti s prodejem tisku.

Výherci jsou povinni umožnit předání výher ve lhůtách uvedených v těchto pravidlech pro jejich předání. Řádně nebo včas neuplatněné nebo nepřevzaté výhry propadají ve prospěch organizátora. Za nepřevzetí výhry se považuje též neposkytnutí součinnosti potřebné pro její předání.

Ostatní ustanovení

Organizátorem hry je společnost CZECH NEWS CENTER a.s., Infolinka 253 253 553 (po-ne 8-18 hod.), blesktrhak@cncenter.cz

Hry se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení komunikace mezi účastníkem hry a organizátorem. Účastí ve hře MEGATRHÁK akceptuje účastník hry tato pravidla hry a zavazuje se je dodržovat. Účastí ve hře dále každý účastník bere na vědomí, že jeho jméno, bydliště a fotografie mohou být publikovány v deníku Blesk, Nedělním Blesku, na serveru www.blesk.cz, na oficiálním Facebookovém profilu Blesku a Instagramu v případě získání výhry.

Společnost CZECH NEWS CENTER a.s. bude zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka hry v rozsahu a za podmínek uvedených v informaci o zpracování osobních údajů.

Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor si rovněž vyhrazuje právo změnit nebo doplnit pravidla hry či hru předčasně ukončit.

Hra je pořádána v souladu s ustanovením § 2881 občanského zákoníku. Výhry ve hře ani slevy nejsou soudně vymahatelné. Ze hry jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a jejich rodinní příslušníci.

V Praze dne 16. září 2022