„Když jste mi to zavolali, myslela jsem, že si ze mě někdo vystřelil. Chodila jsem po obýváku sem a tam a dala si frťana z flašky, kterou si přítel šetřil na Vánoce,“ vyprávěla čtenářka.


Kam se hrabou argentinské telenovely proti příběhu, který paní Jana prožila. Trable začaly, když se s manželem přestěhovali za prací do Prahy. „Místo aby si našel práci, tak začal dělat dluhy, kde se dalo. Taky hodně pil. Když mě začal mlátit, řekla jsem si dost a zažádala o rozvod,“ prozradila žena, z které teď Blesk udělal milionářku.

Boj o každou korunu

Když chtěla zaopatřit dceru, procházela pořádným peklem. „Exmanžel mi nechtěl dát ani tisícovku, o kterou jsem ho prosila. Takže jsem během mateřské měla i tři zaměstnání najednou,“ líčila čtenářka.


Teď dělá v supermarketu, kde krájí za pultem salámy. Na milion by tam prý dělala asi deset let. „Je pravda, že hodně šetřím. Vyloženě korunu ke koruně,“ vypráví s tím, že výpověď dávat nehodlá.

Výherní SMS

Vždyť i výdaj za jedinou SMS, kterou musela poslat do Blesku, konzultovala s rodinou. „Nakonec jsme se rozhodli, přítel šel zaplatit do trafiky kredit a poslali jsme to,“ popsala paní Jana.


Bydlí v podnájmu v domku na okraji Prahy, kde platí 10 tisíc nájem. „Nahoře bydlí pan domácí a my bydlíme dole. Nájem měl být 12 tisíc, ale já mu tam chodím uklízet, tak mi dal slevu,“ vypráví a štastně se zasní. Ano, její život se díky Štědré Bleskovce změní...

Video
Video se připravuje ...

Šťastná výherkyně milionové Bleskovky! Jan Jedlička, Markéta Reinischová, Tomáš Koníček

Fotogalerie
2 fotografie