Jak dlouho hra trvá?
Každé hrací kolo (budou celkem tři) trvá dva týdny.

O kolik se vlastně hraje?
Ve hře jsou peněžité ceny za téměř 4 500 000 Kč. Tři hlavní výhry v každém kole jsou milionové, ostatní mají hodnotu 500 až 10 000 Kč. V ideálním případě každý den vyhraje 91 lidí!

Platí tato hrací karta i v dalších kolech?
Nikoli. Každé ze tří kol bude mít svou vlastní kartu. Vyjdou v Blesku vždy v pátek 18. října 2013 (1. kolo), 1. listopadu (2. kolo) a 15. listopadu 2013 (3. kolo).

Koupil jsem si Blesk, ale karta v něm nebyla. Co mám dělat?
Karty jsou vlepené a neměly by vypadávat samy o sobě, pakliže je někdo nevytrhne. Stane-li se to, ohlaste to na naše call centrum 241 093 690 a my vám kartu zašleme (platí i pro předplatitele).

Mám vadnou kartu (např. nekompletní) – co mám dělat?
Vyměnit si ji zdarma buď přímo v recepci budovy společnosti Ringier Axel Springer CZ (Komunardů 42, Praha 7, po–pá 9:00 až 16:00 hod.), nebo požádat o zaslání náhradní karty na reklamační lince 241 093 690 (po–pá 8:00 až 18:00 hod.)

Štědrá Bleskovka online ZDE>>

Mohu mít více hracích karet?
Pochopitelně. Kolik si jich nakoupíte, je čistě na vás. Čím víc karet, tím větší naděje na výhru!

Jak zjistím, která čísla vyhrávají?
Jedině v Blesku a také v Nedělním Blesku. Každý den včetně neděle jich bude zveřejněno 6 až 15.

Jak se můžu přihlásit o denní výhru?
Nejpozději druhý pracovní den po zveřejnění čísel, která vedla k vyškrtání řádku (kromě milionového), volejte výherní linku 241 093 690 (po–ne 8:00 až 18:00). Tam už si dohodnete vše ostatní.

Nekoupil jsem si noviny. Jaká byla dnes/včera čísla?
Tyto informace NESDĚLUJEME! Kdo chce zjistit výherní čísla, může si poslat SMS na tel. č. 907 99 15, ve tvaru CISLADDMM (kde písmena DD značí den a MM měsíc z data, pro který chce hráč čísla poslat). Chce-li tedy čtenář výherní čísla z 18. října, tvar SMS bude CISLA1810. Cena jedné SMS je 15 Kč. Do hry tak lze vstoupit i v jejím průběhu! Nikdy není pozdě!

Poslal jsem SMS, ale žádná čísla mi nepřišla.
Předně si zkontrolujte tvar SMS a zda byla odeslána na správné číslo 907 99 15. Pokud ano, a zpráva s čísly vám nepřišla, nemáte aktivní prémiové služby. Pro jejich aktivaci se obraťte na svého operátora. Za dosud odeslané SMS nic nezaplatíte. V případě dotazů s dokoupením čísel nás kontaktujte na mobil@ringier.cz.

Omylem jsem na kartě zaškrtl špatné číslo… Co teď?
Počkejte, zdali toto číslo nebude v průběhu soutěžního období zveřejněno. Pokud ne, je karta neplatná. Pokud by takto chybně zaškrtnuté číslo mělo vést k výhře, výhra vám nebude uznána.

Jak poznám, že jsem vyhrál?
Zveřejněná herní čísla porovnejte s čísly na své hrací kartě. Když se některé z uveřejněných čísel shoduje s číslem na hrací kartě, ZAŠKRTNĚTE příslušné číslo. Denní výhra (tj. částka 500 až 10 000 Kč) vám náleží, máte-li vyškrtaná všechna čísla (je jich sedm až 13) v jednom řádku. Výše výhry odpovídá hodnotě uvedené u daného řádku.

Mám vyškrtaná všechna čísla v horním řádku s výhrou 1 000 000 korun. Co teď?
Pak máte štěstí a naději na milion! Vyčkejte na čtvrtek 31. října (v dalších kolech pak čtvrtek 14., resp. 28. listopadu) , kdy zveřejníme OTÁZKU O MILION. Tu esemeskou zodpovězte, a splníte-li podmínky, které budou zveřejněny spolu s finálovou otázkou, jste milionář!

Dokdy je třeba zaslat SMS s odpovědí na Otázku o milion?
Do 5 pracovních dnů po skončení kola, tj. v případě prvního kola do 8. listopadu.

Co musí zpráva s odpovědí obsahovat?
Správnou odpověď, číslo hrací karty (Je pro každou kartu unikátní!) a PSČ vašeho bydliště. Zpráva se zasílá esemeskou na číslo 907 99 15 ve tvaru: MILION mezera ODPOVED mezera CISLOKARTY mezera ROKNAROZENI. Příklad: Číslo hrací karty pro 1. kolo je třeba ABC12345, vaše odpověď je 12555 metrů a jste ročník 1948. Vaše SMS tedy bude mít tvar: MILION 12555 ABC12345 1948. Potvrzení o doručení odpovědi bude zasláno obratem.

Vyškrtal jsem si denní výhru. Znamená to, že už nemůžu vyhrát hlavní cenu?
Vůbec ne! Na jedné kartě může být v jednom kole i několik výher! Sledujte a vyškrtávejte výherní čísla dál!

Jaké jsou podmínky pro vyplacení výhry?
Dvě základní – předložení originálu hrací karty pro příslušné kolo se shodným číslem, jaké je uvedeno ve výherní SMS zprávě, a předložení SIM karty, ze které byla výherní SMS zpráva odeslána. Zbytek jsou formality.

Návod, jak s námi soutěžit, najdete v galerii:

Fotogalerie
5 fotografií