Rovný milion vyhrála se Štědrou Bleskovkou letos na jaře i Bronislava Ševčíková (64) z Milíkovic v Beskydech.

Většinu peněz rozdala potřebným, 100 tisíc dala do projektu Srdce pro děti. Sama si koupila novou televizi a vysněný zájezd do Izraele. A jak byste se zachovali vy? Co byste pořídili, jaké problémy dokázali vyřešit? Zjistit to můžete už brzy! Stačí zítra koupit Blesk, hrát a třeba právě vy se budete na ostatní usmívat se šekem na milion na stránkách Blesku!

Pomáhá všem!

Opravdu veliké srdce má důchodkyně Bronislava Ševčíková. Ta se totiž místo utrácení rozhodla věnovat peníze potřebným. „Usmálo se na mě štěstí. S manželem toho tolik nepotřebujeme, a proto jsem se rozhodla, že pošlu peníze některým nadacím, které se mi zdály seriózní. Dala například i nádhernou částku 100 tisíc na Srdce pro děti, společný projekt deníku Blesk a občanského sdružení Život dětem. „Část peněz jsme poslali postiženým povodněmi a obdarovali jsme i některé lidi z našeho okolí, kteří nejsou v jednoduché životní situaci,“ řekla Blesku paní Bronislava. I sobě si splnila sen

Bronislava celý život věří v Boha a chtěla se podívat do Izraele. „Mám důchod necelých 6 tisíc korun a také zdravotní problémy. Na takovou cestu bych těžko ušetřila. Díky Bleskovce jsem si svůj celoživotní sen splnila. A taky jsem si koupila televizi za 15 tisíc,“ dodala žena.

Video
Video se připravuje ...

Štedrá Bleskovka začíná už v pátek Blesk

A bude hrát znovu…

Bronislava hrála zatím všechny Bleskovky a určitě nevynechá ani toto kolo, které začíná už zítra. „Přeji všem hodně štěstí ve hře, kterou si sama nenechám ujít. Kdybych znovu vyhrála, tak bych rozdala asi úplně všechny peníze. Aby udělaly šťastnými i další lidi,“ dodala s úsměvem.

Video
Video se připravuje ...

Štědrá Bleskovka výherkyně Ondřej Rybár, Karolina Hošek, Richard Veselý

Blesk hraje fér a ona to ví

Připadá vám paní Bronislava povědomá? Viděli jste ji včera či dnes v televizní reklamě na Štědrou Bleskovku? Ano, rozhodla se, že ukáže i ostatním, že Blesk hraje fér a z čtenářů opravdu dělá milionáře. Teď vidíte, že to není žádná najatá herečka, ale jedna z vás. Jedna z těch, kterým Blesk pomohl takovou závratnou částkou změnit život.

Fotogalerie
3 fotografie