Šteindlera informace televize Prima o údajné manželčině známosti asi pořádně dopálila. K nemovitosti v pražském Braníku, které je majitelem, avšak obývá ji jeho paní s dětmi, dorazil i s autem stěhovací firmy! A to – jak dokládají snímky fotoreportérů Blesku – odvezlo celou řadu krabic s věcmi i židle. Manželka ničemu nebránila, momentálně je totiž ve Francii.

„Dostala jsem od paní Šteindlerové zprávu, že se někdo vloupává do jejich domu, tak jsem se tam jela podívat. A viděla tam pana Šteindlera,“ řekla Blesku zaměstnankyně hercovy ženy.

Barák na prodej

Dům, který patří Šteindlerovi, je podle poutače na plotě na prodej. „Jeho cena je okolo patnácti milionů korun, ale na prodej to v tuto chvíli nevypadá. Je to problematické,“ prozradila Blesku realitní makléřka. Prodeji má podle našich informací bránit jeho žena mj. tím, že komplikuje nasmlouvané prohlídky zájemců o nemovitost.

Rozvodové řízení Šteindlerových se táhne dlouhých 7 let a herce pravděpodobně přestaly dohady s manželkou bavit. Proto chce dům prodat a odváží si z něj poslední věci.

Blesk pochopitelně kontaktoval také Milana Šteindlera. Ten se však ke stěhování odmítl vyjádřit s tím, že je pracovně zaneprázdněný.