1.      Jak se dotkne změna názvu stávajících klientů?
 
Změny by měly být jen pozitivní. Na klienty totiž čeká širší nabídka produktů a služeb. Navíc veškeré uzavřené smlouvy zůstávají v platnosti ve stávající podobě a není třeba je znovu uzavírat. Stejně tak čísla účtů k úhradě pohledávek se nebudou měnit.
                                                 
2.      Nezmění se třeba síť autorizovaných servisů, do kterých klienti se svým vozidlem jezdí?

Síť autorizovaných servisů rozšířených po celé České republice zůstává stejná. Klienti tak mohou i nadále bez obav navštívit kterýkoliv z těchto servisů a při vážných poruchách využívat nabídky náhradních vozů a dalších služeb.
 
3.      Bude se nějak měnit pojištění, případně další služby?

I tato oblast zůstává beze změny, smlouvy s původními pojišťovnami (pojišťovnou) budou i nadále v platnosti. Stejně tak služby s pojištěním spojené.
 
4.      Pro koho je operativní leasing vhodným řešením?
 
Pomocí operativního leasingu si auto nekupujete, ale pronajímáte na dva až tři roky. Pokud tedy váháte, zda vám vybrané auto bude vyhovovat, operativní leasing je pro vás ideální volbou k otestování vozu. Díky tomu, že si vozidla pouze pronajímáte, se také vyhnete nákladným pořizovacím investicím a platíte pouze měsíční splátky. Operativní leasing se vyplatí zejména těm lidem, kteří automobil chtějí využívat, ale nechtějí se příliš zabývat jeho provozem.
 
5.      Doba, na kterou byl operativní leasing sjednán, uplynula. Co se bude dít dál?

Po vypršení kontraktu vám odpadnou starosti co s ojetým vozem. Vůz jednoduše vrátíte finanční instituci a ta zajistí jeho prodej prostřednictvím programu ojetých vozů, díky němuž se konečně i na český trh dostávají kvalitní ojeté vozy.