Vánoce jsou svátky klidu, pohody a těšení se z přítomnosti rodiny a dárků, kterými se navzájem obdarováváme. Chtěli byste uvítat své blízké ve zbrusu nové kuchyni, kde vám pečení cukroví a ostatních vánočních dobrot půjde od ruky?

Žádné zbytečné papírování

Díky Minutové půjče si můžete pořídit kuchyni přesně podle svých představ, navíc bez zbytečného papírování a skrytých poplatků. Půjčku si můžete vyřídit z pohodlí domova, na pobočce banky nebo prostřednictvím Klientského centra. Stačí se prokázat jedním dokladem totožnosti. Samozřejmostí je to, že nebudete platit bance za poskytnutí ani vedení půjčky žádné zbytečné poplatky.

Zvolte si výši splátek, jak potřebujete

Ne všichni mají každý měsíc stejný příjem, proto přišla Equa bank s možností, zvolit si výši splátek dle svého uvážení. Nebudete tak limitováni nedostatkem peněžních prostředků při finančně náročnějších měsících. Nastavte si tedy na www.equabank.cz výhodnou půjčku sami podle sebe!

„Equa bank nabízí Minutovou půjčku od září loňského roku a zájem klientů předčil naše očekávání. V současnosti si nejvíce lidé půjčují na rekonstrukce domácností,“ říká Ondřej Hák, ředitel úvěrových produktů Equa bank.

Stejná úroková sazba po celou dobu splácení

U Minutové půjčky začíná úroková sazba už od 7,9 % p.a. a je garantována po celou dobu splácení půjčky. Nemusíte se tedy bát nějakých neočekávaných změn.

Navíc ke každé půjčce získáte běžný účet zdarma.

Zažádejte si tedy o Minutovou půjčku online, na pobočce nebo prostřednictvím Klientského centra ještě dnes a vychutnejte si Štědrovečerní hostinu již v nové kuchyni.