Jak na to? Všichni, kteří hrají, sečtou hodnotu všech svých uschovaných herních kuponů – BLESKAČEK za celou dobu soutěže. Celkovou sumu nám pošlete pomocí SMS ve tvaru, který zveřejníme zítra. Také pečlivě spočítejte své vystřižené BLESKŽOLÍKY, které jste sbírali v průběhu hry v Nedělním Blesku. Pokud je nemáte, nevadí, o 319 644 hrajete stejně. Pokud je ale máte, může to být rozhodující moment, v případě shodné sumy totiž rozhoduje právě vyšší počet BLESKŽOLÍKŮ. Přesný návod, jak se dostat k ročnímu platu, najdete už v zítřejším Blesku.

Tyhle už udělala Bleskačka šťastnými...

Prvním výhercem průměrného měsíčního platu 26 637 Kč se stal odborník na počítače Michal Valíček (31) z Bohdíkova na Šumpersku. „Sháněním Bleskaček jsem pověřil celou rodinu a vyplatilo se. Za výhru si koupím kolo,“ řekl Blesku.

Celá rodina, ale i kamarádi, pomáhali učitelce Kateřině Češpivové (31) z Přerova shánět Bleskačky a vyplatilo se. Výhra poputuje na kočárek pro malou Karolínku (1,5) a také na velké grilování pro rodinu i kamarády. Bude to odměna za pomoc.

Řidič autobusu Jiří Klepáč (62) z Benešova soutěžil s Bleskem poprvé a vyplatilo se mu to. Trafi ky obcházel on i manželka. Vyhrané peníze použijí na dokončení rekonstrukce bytu a koupí si novou, pohodlnou sedačku.

Dosud neměl Jan Kotzot (54), který pracuje v nemocnici v Uničově, na výhry štěstí. Maximálně prý vyhrál kupu hnoje. Nyní se ale raduje z 26 637 Kč. Výhru hodlá utratit za jednu nebo více dovolených. Má rád Prahu, a tak se i tam brzy vypraví.

Ve vesnici Tutleky kousek od Rychnova nad Kněžnou žije pěkně zapálená čtenářka Blesku Lucie Jonsová (25). Přestože je dlouhodobě nezaměstnaná a v životě nic nevyhrála, rozhodla se soutěžit s BLESKAČKOU. A udělala dobře. Teď se může těšit z výhry 26 637 korun! A jak naloží s výhrou? „V srpnu mám svatbu. Z peněz zaplatíme hostinu,“ raduje se

Další výherce, Vítězslav Mikuška (31), je fyzioterapeut a pracuje v Lázních Slatinice u Olomouce. Sám není hravý, do Bleskačky ho uvrtala manželka. Proto se z výhry 26 637 Kč nyní radují oba. Pojedou k moři, do Chorvatska.

Rybářské pruty nakoupí s kolegy rybáři (a také nějaký ten tekutý doping) vášnivý rybář Pavel Fischer (62) z Hrušovan nad Jeviškovkou. Bude to totiž odměna za to, že mu pomáhali shánět Bleskačky a on vyhrál příjemných 26 637 Kč.

Blíží se léto a dcery svářeče Karla Vávry (39) z Rádla u Jablonce nad Nisou se na ně těší dvojnásobně. Jejich táta je totiž také jedním z výherců Bleskačky a peníze půjdou na zaplacení letního tábora pro obě dcery.

Nezaměstnaná Marie Peřinová (51) z Lhoty nad Moravou u Uničova neprožívá zrovna štastné období. Náladu jí zlepšila až výhra v soutěži Blesku. Na co dá peníze, věděla okamžitě. „Dceři Lence zaplatím na půl roku vysokoškolskou kolej a koupím jí oblečení.“

VELKÁ HRA O ROČNÍ PLAT 319 644Kč

1. VELKÁ HRA se hraje 29. 5. se všemi BLESKAČKAMI a BLESKŽOLÍKY, které jsi získal v průběhu celé hry

2. V neděli vychází v Nedělním Blesku pouze herní kupon BLESKŽOLÍK!

3. Zvětši svou šanci na výhru ROČNÍHO PLATU! V neděli vystřihuj BLESKŽOLÍKY, uschovej je a počkej

4. Poslední den hry, 29. 5. 2014, sečti hodnotu všech svých vystřižených BLESKAČEK za celou hru a tuto hodnotu odešli pomocí SMS

5. Zároveň spočítej všechny své BLESKŽOLÍKY za celou hru a tento počet odešli také pomocí SMS

6. ROČNÍ PLAT vyhrává ten, který odešle SMS s nejvyšší získanou hodnotou BLESKAČEK a BLESKŽOLÍKŮ