Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Co o vás prozradí vaše ruce aneb jací jste v lásce?

/
  • Věřte tomu, že svůj osud máte alespoň částečně vepsaný i ve tvaru prstů
    Věřte tomu, že svůj osud máte alespoň částečně vepsaný i ve tvaru prstů (archiv)
    4. srpna 2015 ● 06:00

    Čtení z dlaně je prastarou věšteckou disciplínou, existují však i metody modernější? Ano! Schválně si dobře prohlédněte své ruce: palce vypovídají o tom, jací jste v lásce, ukazovák s prsteníčkem zas o přístupu k životu.

  • 1.

    Co o vás říkají vaše palce a ostatní prsty?

     

    Podívejte se, jaký tvar mají vaše palce, a vyčtěte z nich svůj vztah k milostnému životu. Pak se zaměřte na své ukazováčky a prostředníčky – naše nákresy vám pomohou. 

     

    Autor: archiv

     

  • 2.

    Jaký je váš vztah k lásce?

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

     

    A)  Horní část palce je delší než spodní
    Takoví lidé bývají vášniví, milují lásku a dokážou si ji užít. Nic pro ně není tak důležité jako jejich cit. Jsou emocionální, vášniví, občas i žárliví. Méně vášniví partneři jsou tímto přístupem trochu zděšeni, a může tak docházet k různým kolizím. 

    B) Články palce mají zhruba stejnou délku
    Klid a uvážlivost, to charakterizuje majitele takových palců. Plánování, postupné oťukávání, ale také neklid, když se situace mění příliš rychle. Pokud se sejde člověk typu A s představitelem typu B, dovádějí se navzájem k šílenství. Na romantiku dojde, ale nikdy není spontánní.  

     

    C) Spodní část palce je delší než horní
    Pokud vlastníte takový palec, jste osobou, která budí důvěru okolí. Jste člověk přemýšlivý, inteligentní, ale také váhavý a zdrženlivý. Takoví lidé mohou propást svou šanci, protože se rozmýšlejí příliš dlouho a život už je mezitím někde jinde.

     

  • 3.

    Ukazovák a prsteníček určují osud?

    Jestliže nemáte nehty úhledné, ale roztřepené, může to znamenat dlouhodobý stres.
    Jestliže nemáte nehty úhledné, ale roztřepené, může to znamenat dlouhodobý stres.
    Autor: Shutterstock.com

     

    Porovnejte si délku svého ukazováčku s prsteníčkem a přesvědčte se, zda se s předpokládanými charakteristikami shodují některé vaše osobnostní vlastnosti.

     

    A) Traduje se, že lidé, jejichž prsteníček je delší než ukazováček, jsou velmi charizmatičtí, pohlední a přitažliví. Také jsou ovšem rozhodní a někdy až agresivní, ochotní nést riziko.
    Jsou pro ně typické následující profese:
    voják, technik, inženýr, archeolog, šachista, spisovatel, ale také lékař...
    Výzkumy naznačují, že lidé s delšími prsteníčky vydělávají více než jejich kolegové s prsteníčky kratší délky.

     

    B) Lidé s delšími ukazováčky než prsteníčky jsou velmi sebevědomí, soustředění na sebe a dokážou být velmi protivní, pokud si někdo dělá nároky na jejich čas. Ve vztazích většinou neudělají první krok, nechávají se milovat a mají pocit, že si to zaslouží.

     

    C) Ti, kdo mají prsteníček a ukazováček stejně dlouhé, jsou mírumilovné osoby nevyhledávající konflikty. Preferují harmonii v práci i ve vztazích, bývají loajální a nevadí jim, pokud nezastávají vedoucí postavení.  

     

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz