Audiovizuální show, jejíž pokračování do 23. října uvidí návštěvníci v halách v Pardubicích, Ostravě, Košicích a Bratislavě, jako předkapela otevřela hitem Cry Baby z repertoáru Janis Joplinové blonďatá vítězka posledního ročníku soutěže SuperStar Gábina Křováková.

Efektní úvod koncertu Bílé obstarala bohatá světla, bílá opona s iniciálou B a šest bubeníků doprovázejících zpěvačku při písni Háňa Záňa. Bílá se brzy vypravila po dlouhém molu mezi diváky a rozezpívala je skladbou Miluji tě. Vedle novějších skladeb zazněly i starší hity jako Útěk z alba Missariel z roku 1992.

"Jestli si myslíte, že nemám trému, tak se moc pletete. Ale hlavně, že to není vidět," prohlásila Bílá, která si znovu jako hosty pozvala například iluzionistu a výtvarníka Alexe Dowise nebo bubeníka Miku Ronose, kteří vzešli z televizní soutěže Česko-Slovensko má talent, které se Bílá v minulých ročnících účastnila jako porotkyně.

Bubenické sólo Ronose s ohnivou projekcí otevřelo část koncertu, ve které se Bílá představila jako rockerka. Mimo jiné zazpívala písničku Cornuto z období svého působení v metalové kapele Arakain. Součástí programu bylo i promítání dokumentu mapujícího kariéru šestnáctinásobné české slavice, která dodnes dokázala prodat dva miliony desek. Velký aplaus sklidila její interpretace písně Vyznanie z repertoáru Mariky Gombitové, přestože se před jejím provedením zpěvačka omlouvala, že kvůli únavě není v hlasové formě. V závěru koncertu se příznivci Bílé dočkali i oblíbené písně Láska je láska.

Černobílé turné loni v 11 městech navštívilo 50.000 lidí. Důvodem opakování turné je vedle zájmu fanoušků také natáčení DVD. Turné bylo největší koncertní štací Bílé, jejíž jméno je dnes považováno za silnou obchodní značku. Bílá je totiž komerčně jednou z nejúspěšnějších tuzemských zpěvaček. Zcela novou show zpěvačka nabídne za dva roky při příležitosti svých padesátin, kdy plánuje vystoupení v pražské O2 areně.