Na druhém místě je Tomáš Klus s nahrávkou Proměnamě, následuje americká kapela Coldplay a její album Ghost Stories. Na čtvrtém místě skončila deska Ivety Bartošové s názvem Iveta naposledy, kterou natočila před čtyřmi lety během spolupráce s Jarkem Šimkem. Nedávno zemřelá zpěvačka má ještě na osmém místě album Noc je království a na patnáctém kompilaci Platinum Collection. Páté místo patří Jiřímu Pavlicovi s Hradišťanem a nahrávkou Vteřiny křehké. Následuje zpěvačka Elizabeth Grantová známá pod pseudonymem Lana Del Rey s nahrávkou Ultraviolence, sedmá příčka znamená návrat do první desítky pro Michala Hrůzu a jeho projekt Den, jehož autor je stále hospitalizován po brutálním napadení v ostravské Stodolní ulici. Na devátém místě je starší eponymní album Zaz. Francouzská zpěvačka, která nedávno s úspěchem již podruhé vystoupila na festivalu Colours of Ostrava, má ještě na jedenáctém místě novou desku Recto Verso. Desítku nejprodávanějších alb uzavírá Magický hlas rebelky Marty Kubišové.

Mezi dvaceti nejprodávanějšími nahrávkami je ještě Xindl X s dvojalbem Čecháček Made, koncertní záznam Jarek Nohavica a přátelé, výběr Chinaski 20 let v síti, kapela Kryštof a její Inzerát, Karel Gott s DVD Noční král, debut Ondřeje Brzobohatého Identity, deska The Hunting Party americké party Linkin Park, album X písničkáře Eda Sheerana a nahrávka All This Bad Blood skupiny Bastille.

Oficiální žebříček 100 nejprodávanějších alb a výběrů populární hudby publikuje česká pobočka IFPI každý týden na základě hlášení vybraných prodejen.

1. Judas Priest - Redeemer Of Souls

2. Tomáš Klus - Proměnamě

3. Coldplay - Ghost Stories

4. Iveta Bartošová - Iveta naposledy

5. Hradišťan & Jiří Pavlica - Vteřiny křehké

6. Lana Del Rey - Ultraviolence

7. Michal Hrůza - Den

8. Iveta Bartošová - Noc je království

9. Zaz - Zaz

10. Marta Kubišová - Magický hlas rebelky