Na třetím místě nahrávka skupiny Kryštof k albu Inzerát, na čtvrté ze šestého v minulém týdnu postoupilo album Marie Rottrové Čas motýlů, které je výběrem jejích písní s texty Jaromíra Nohavici. Soundtrack z filmu Křídla Vánoc je pátý. Následuje Karel Gott s albem předělaných světových hitů Láska je nádhera (Dotek lásky 2), na sedmém zůstává Jana Kirschner s nahrávkou Moruša Biela, osmý skončil Dan Bárta a Illustratosphere s deskou Maratonika. Devátou pozici uhájila skupina Nightwork se svým údajně posledním albem Čauki Mňauki. Desítku nejprodávanějších nahrávek uzavírá poslední studiová deska Jaromíra Nohavici Tak mě tu máš.

Z domácích nahrávek se do druhé desítky prosadil výběr hitů Václava Neckáře, Jaromír Nohavica s výběrem hitů Tenkrát / Nostalgie 90.let, Hana Hegerová a její kompilace Zlatá kolekce (1957-2010), Chinaski s kompilací 20 let v síti, Kabát s nahrávkou a DVD Suma sumárum (Best Of) a Tomáš Klus s albem Racek, nedávno zesnulý Pavel Bobek s nahrávkou Kruhy a album Štefana Margity Melancholie.

Ze zahraničních interpretů zaujala novinka Robbieho Williamse Swings Both Ways a slovenští interpreti Richard Müller a Fragile s projektem Hlasy.

Oficiální žebříček 50 nejprodávanějších alb a výběrů populární hudby publikuje česká pobočka mezinárodní federace IFPI každý týden na základě hlášení několika prodejen zvukových nosičů v České republice.

1. Michal Horáček - Český kalendář

2. One Direction - Midnight Memories

3. Kryštof - Inzerát

4. Marie Rottrová - Čas motýlů

5. Různí - Křídla Vánoc

6. Karel Gott - Láska je nádhera (Dotek lásky 2)

7. Jana Kirschner - Moruša Biela

8. Dan Bárta a Illustratosphere - Maratonika

9. Nightwork - Čauki Mňauki

10. Jaromír Nohavica - Tak mě tu máš