Dvousálové londýnské kino, které vyrostlo z bývalého divadelního prostoru The Prince Charles Theatre, patří podle ní k tradičním filmovým stánkům Londýna. Kolem něj se díky originálním programovým nápadům soustřeďuje početné publikum filmových fanoušků, hledajících náročnější filmovou nabídku.

"The Prince Charles Cinema je častým hostitelem alternativní filmové produkce a je nazýváno oázou nezávislé filmové tvorby. Promítá kultovní tituly i snímky zlatého fondu kinematografie. Proto patří k oblíbeným a vyhledávaným londýnským kulturním centrům. Je označováno za nejoblíbenější anglické kino režiséra Quentina Tarantina, který tu například představil oba díly svého filmu Kill Bill," uvedla Donátová.

Premiéra Vybíjené, která do domácí distribuce vstoupí 12. března, je prioritně určena pro Čechy a Slováky, žijící a pracující v Anglii.

"Když jsme natáčeli v Londýně Show Jana Krause, objevili jsme tam náhodou organizátora kulturních akcí právě pro českou a slovenskou komunitu. Byli jsme zrovna v období příprav Vybíjené, a tak nás napadlo představit nový český film našim krajanům v Londýně na mimořádné předpremiéře," uvedl producent filmu Rudolf Biermann. Nápad se mu líbil už proto, že české filmy se do zahraničí obvykle dostanou až s časovým odstupem. Navíc prý má v Londýně řadu přátel a známých, kterým chtěl film ukázat.

Film Vybíjená vypráví příběh přátel z gymnázia, kteří spolu prožívali život i v následujících pětadvaceti letech. Nyní se setkávají na abiturientském srazu. Další role ztvárnili Simona Babčáková a Lukáš Vaculík.