Podle mluvčího Daniela Brátky bude prvním z nich hra Paula Claudela Zvěstování v režii Štěpána Pácla. Jde o poému o dívce beroucí na sebe nevyléčitelnou nemoc a shledávající se se zázrakem. Premiéru bude mít 21. prosince. V březnu 2015 se v Eliadově knihovně odehraje česká premiéra torza dramatu Friedricha Hölderlina s názvem Smrt Empedoklova v režii Vojtěcha Bárty.

"Nejnovějším titulem Masopustu je Orlando Virginie Woolfové v režii Anny Petrželkové. Premiéra inscenace se uskutečnila v polovině června a pouhá dvě uvedení stačila k tomu, aby sklidila příznivé ohlasy diváků i odborné veřejnosti," uvedla dramaturgyně divadla Tereza Marečková.

Masopust přichystal k zahájení sezony pro své diváky dva dárky. Od listopadu spustí prodej limitovaného počtu balíčků cenově zvýhodněných vstupenek ve formě předplatného. Kromě vstupenek ho doplní bonus v podobě výtisků věnovaných redakcí Revolver Revue.

"V neděli 21. září ve spolupráci s uměleckou platformou BarOnLoď Masopust pořádáme koncert kapely SPAL ve složení Miloslav König, Pavol Smolárik a Bohdan Karásek. A to přímo pod širým nebem - na ukotveném pontonu pod Jiráskovým mostem na pražské Náplavce. Vstup je zdarma," dodal Brátka.

Divadelní společnost Masopust vznikla při práci na inscenacích Království (2006) a Konec masopustu (2008) v divadle Disk, od ledna 2014 působí na domovské scéně v Eliadově knihovně Divadla Na Zábradlí. Mezi její spolupracovníky patří herci Miloslav König, Pavla Beretová, Ivana Uhlířová, Magdaléna Borová, Lukáš Příkazký, Patrik Děrgel, Jiří Panzner, Tomáš Dianiška, Jan Meduna, Anežka Kubátová a režiséři Štěpán Pácl, Jan Frič a Anna Petrželková.