"Dva z koncertů navíc proběhnou v rámci největšího asijského filmového festivalu v jihokorejském městě Pusan," uvedl.

"Zahrát si s holkama v jejich rodné zemi bylo přání nás všech už od začátku spolupráce před deseti lety. S festivalem v Pusanu jednáme přes České centrum v Soulu druhý rok. Samotný festival je pak takové asijské Cannes, jen kapku větší aspoň co se návštěvnosti týče. Na setkání a hraní se těšíme, na cestu už méně," komentoval to Cais.

"Alespoň s některými ze sester se tu a tam vidíme soukromě, když někdo z nás přeletí přes oceán. Ale společné vystoupení jsme měli naposledy v roce 2009. Takže v této dekádě to bude poprvé - i proto budeme muset zkoušet," dodal Mardoša.

Po návratu z Jižní Koreje se hodlají Tata Bojs naplno pustit do nahrávání nových písní. Zatím jsou hotové pouze demoverze k pěti věcem, které by se měly objevit na novém albu plánovaném na jaro příštího roku. Zatím vydají už zmíněný vinylový singl, který pokřtí na speciálních koncertech v Brně a Praze. Například do Archy se Tata Bojs koncertně ve velkém stylu vrátí po téměř dvanácti letech. Vstupenky do Brna i Prahy jsou už teď v předprodeji.