Potomek slavného páru se objeví velmi krátce v roli prodavačky v benzinové stanici v novém americkém hororu Tusk, v němž hraje i její otec a který natočil režisér Kevin Smith. Je zde vlastně jen figurantkou, ale stejně by to mohlo nastartovat její kariéru, usoudil list o dívce, jejíž fotky a záběry zaplavily weby a sociální sítě.

"Jsem moc šťastná, že se s vámi mohu podělit o svůj skromný příspěvek do filmu Tusk, v němž také hraje můj otec. Doufám, že se vám to bude líbit!" napsala podle listu Le Parisien na svém blogu ke svému krátkému videu Lily-Rose, která nyní žije s otcem v Los Angeles.

"Dceru nyní dost zaměstnává její puberta. Byla bych raději, kdyby studovala a měla normální dětství. Pak by se uvidělo. Je pod světlem reflektorů kvůli svým rodičům," řekla podle Le Parisien k herecké iniciativě dcery Paradisová, která žije ve Francii.

Jednapadesátiletý Depp patří k hollywoodským hvězdám a je známý například z filmů Střihoruký Edward, Ed Wood, Mrtvý muž či ze série Piráti z Karibiku. Po rozchodu s dlouholetou francouzskou partnerkou, se kterou má kromě Lily-Rose ještě dvanáctiletého syna Johna Christophera, se zasnoubil s osmadvacetiletou americkou herečkou Amber Heardovou.

Jednačtyřicetiletá bývalá modelka Paradisová na sebe upozornila jako herečka ve filmech jako Noce Blanche a Élisa, jako zpěvačka vydala osm alb. Stala se známou svou písní Joe le taxi již roku 1987, kdy jí bylo pouhých 14 let.