Potyčka se stala před budovou Prioru na Sofijském náměstí po slovní rozepři kvůli odhazování zapálených dělobuchů. Mužům, kteří s dělobuchy manipulovali, se nelíbilo, že je kolemjdoucí kárají. Jeden z nich začal mlátit třiadvacetiletého muže obličejem o betonovou zídku a obrubník, způsobil mu tak tříštivé zlomeniny lícních kostí, frakturu čelisti, zlomeninu nosu a další poranění. Další z útočníků škrtil druhého z poškozených do bezvědomí. Potom pachatelé v klidu odešli s ženou, která je doprovázela a útoku přihlížela.

Mužům, po jejichž identitě policie pátrá, je 25 - 27 let a jsou zhruba 180 centimetrů vysocí. Jeden je silné postavy s kulatým plným obličejem. Má tmavé krátké vlasy, vysoké kouty, tmavé strniště po obličeji a hnědé kulaté oči. Oblečen byl do černého tříčtvrtečního kabátu a tmavých kalhot. Druhý muž je štíhlý, byl hladce oholený s krátkými tmavými vlasy. Má tmavě modré oči a vystouplé lícní kosti. Oblečen byl do zřejmě bílo-modré sportovní bundy.

Ženě, která pachatele doprovázela, může být mezi 20 a 25 lety, vysoká je 175 až 180 centimetrů s mírnou nadváhou. Měla světlejší rozpuštěné vlasy, které byly lehce vlnité v délce pod ramena. Oblečená byla do rozevláté bundy a působila zanedbaným dojmem.

Pokud někdo muže pozná, nebo byl svědkem napadení, může se obrátit na linku 158.