Pohřešovaná dívka je vysoká 155 až 160 centimetrů a vypadá starší, než je, podle policie na 15 až 16 let. Má spíše hubenější postavu, vlasy obarvené na černo s pěšinkou uprostřed a hnědé oči. Oblečená byla v době odchodu do černé zimní bundy do pasu, šedé mikiny s kapucí, černých legín, měla modrošedé šněrovací boty, zelenošedý batoh s učením a na krku černobílý šátek.

Po dívce policie pátrala už v říjnu, kdy pravděpodobně také s Hessem odešla ze svého domova v Hejnicích na Liberecku. Následně ji liberecký okresní soud umístil svým předběžným opatřením do zdejšího dětského domova.

Policisté ve středu večer podle polohy mobilního telefonu určili, že Hess je v liberecké části Kateřinky. Když mu zavolali, řekl jim, že je s pohřešovanou a jsou v pořádku. Kde přesně spolu jsou, ale odmítl říct. Policisté pak oblast prohledávali se psy, ale dvojici nenašli. Dívka nebyla ani ve svém trvalém bydlišti.

Informace o dívce přijmou na každé služebně policie, bezplatné tísňové lince 158 nebo na telefonním čísle 974 467 100 obvodního oddělení Liberec - centrum.