Kromě Kučmáše jsou členy vedení Patrik Schober z PRAM Consulting, Rostislav Starý z PR.Konektor, Radek Maršík z Fleishman-Hillard, Radek Vítek z Ogilvy PR, Josef Bouška z Cook Communications a Ondřej Kubala z Ewing PR. Po deseti letech ve výkonné radě skončil Vladimír Bystrov z Bison&Rose a proti minulému období v ní chybí Pavel Kučera z Hill & Knowlton Strategies.

Kučmáš by rád podpořil spolupráci asociace s podobnými sdruženími ve střední Evropě. "Dalším cílem je definice nové podoby členství APRA, o kterém už několik let interně diskutujeme. Myslím, že se musíme vrátit o krok zpět, zamyslet se více prakticky nad smyslem naší oborové asociace a její konkrétní rolí na PR trhu. Teprve poté můžeme definovat novou podobu členství," uvedl.

Nová výkonná rada se bude i nadále věnovat dalšímu rozvíjení projektů, jakými jsou oborová soutěž Česká cena za Public Relations, odborná konference PR Summit či cyklus vzdělávání APRA Institut. APRA bude také pokračovat v sérii seminářů pro státní správu.

Revizní rada zůstává na další dva roky ve složení Jaroslav Duroň z PR.Konektor, Václav Pavelka z Native PR a Martin Frýdl z AC&C PR. Na čtyřleté období pak byla zvolena i Etická a smírčí komise. Jejími členy jsou Vladimír Bystrov z Bison & Rose, Jan Klíma z AC&C, Zdeněk Lokaj z Hill & Knowlton Strategies, Pavel Novák z AMI Communications a Zdeňka Svoboda Kuhnová z Pleon Impact.

APRA vznikla jako odborné sdružení v roce 1995. V současné době sdružuje 19 členských agentur. Hlavním posláním asociace je mimo jiné reprezentovat obor PR veřejnosti, kultivovat činnost agentur a budovat dobré jméno oboru. Členové procházejí opakovaně procesem certifikace.

APRA je členem mezinárodní organizace ICCO (International Communications Consultancy Organisation) sdružující národní PR asociace po celém světě.