Například na trati z Prahy přes Kladno do Rakovníka od 29. listopadu od 7:15 nepřetržitě do 2. prosince do 19:40 bude výluka v úseku Kladno - Řevničov. Náhradní autobusová doprava bude zavedena v úseku Kladno - Rakovník a bude organizována podle výlukového jízdního řádu. V úseku Lužná u Rakovníka - Rakovník pojedou jen vlaky, které pokračují ve směru na Žatec.

Ve dnech 3. a 4. prosince vždy od 7:15 do 16:40 bude výluka v úseku Rakovník - Chrášťany. Během této doby budou všechny vlaky v úseku nahrazeny autobusy.

Na trati Praha - Vrané nad Vltavou - Čerčany bude od 1. do 5. prosince vždy od 7:30 do 15:00 výluka v úseku Skochovice - Týnec nad Sázavou. Vlaky linky S8 budou v úseku Praha hlavní nádraží - Vrané nad Vltavou - Skochovice provozovány podle pravidelného jízdního řádu. Ze zastávky Skochovice budou vlaky směrem do Čerčan odkloněny do stanice Měchenice, kde bude zajištěn přestup do náhradní autobusové dopravy, která pojede podle výlukového jízdního řádu. V úseku Měchenice - Davle - Jílové u Prahy - Týnec nad Sázavou budou všechny vlaky nahrazeny autobusy. Z Týnce nad Sázavou do Čerčan pojedou vlaky podle výlukového jízdního řádu, budou vedeny motorovým vozem s nižší kapacitou a vybrané spoje budou nahrazeny autobusy.