Plánovaná fúze nabyla účinnosti v pondělí 18. srpna. Městský soud v Praze rovněž rozhodl o změně obchodní firmy Czech News Center Holding na Czech News Center a adresy sídla. "Mediální dům Czech News Center a.s. tímto krokem oficiálně dokončil proces změn, které souvisely s prodejem vydavatelství dříve patřící pod švýcarskou společnost Ringier Axel Springer AG podnikatelům Danielu Křetínskému a Patriku Tkáčovi," oznámila společnost.

Mediální firma aktuálně rozšířila představenstvo ze tří na pět členů, sdělila ČTK společnost. V jeho čele vystřídala Křetínského generální ředitelka CNC Libuše Šmuclerová, která byla do představenstva nově zvolena společně s finančním ředitelem Tomášem Stránským, uvedl server mediaguru.cz. V představenstvu vedle Křetínského zůstali David Bregar a Daniel Častvaj. Dozorčí radě předsedá Tkáč a dalšími členy jsou dále Marek Spurný a Libor Kaiser. Jako jediný akcionář je v obchodním rejstříku uvedena společnost CZECH MEDIA INVEST.

Společnost Czech News Center dokončila převzetí Ringier Axel Springer CZ letos v dubnu, kdy finančním vypořádáním završila transakci dohodnutou loni v prosinci s původním vlastníkem Ringier Axel Springer Media AG. Transakce zahrnovala také převzetí tiskárny a účast v První novinové společnosti.

Vydavatelství Czech News Center je přední mediální společností v ČR. Vydává deníky Blesk, Aha!, Sport, časopisy Reflex, ABC, GEO, Blesk pro ženy, Blesk Hobby či Svět motorů. Vydavatelství provozuje i virtuálního mobilního operátora BLESKmobil.