Rak

22. 6. – 22. 7.

Prvního července dojde k novoluní v Raku, které je i částečným zatměním Slunce. Pro vás to bude symbolizovat možnost, že se vám do života vloudí závan minulosti. Přepadnou vás určité vzpomínky nebo pocit, že se zase něco opakuje. Zaměřte se na vše, co vás bude jakkoli vracet zpět. Z minulosti je nutné se poučit, ale žít v ní je velmi nebezpečné. Nebojte se vnitřních úzkostí, napětí, ale ani lehké podrážděnosti. Všechno patří k životu, a hlavně nic není trvalé. Vlna napětí přijde a zase odejde. Měla byste z této situace vytěžit možnost posunout svůj život jiným směrem. Jakým? Rozhodně se vymanit z pout, která vás sužují. Máte-li v práci obtíže, zkuste léto využít ke hledání nového místa. Nikde není psáno, že byste měla za svého zaměstnavatele položit život. V srpnu budete daleko radikálnější a
plná energie. Ve větší míře začnete život organizovat k obrazu svému. Dynamicky se postavíte i ke vztahům. Nic kolem vás nesmí váznout. Skvěle vám sedne dovolená kombinovaná s poznávacími cestami.
Budete mít v sobě dost síly poznávat a prozkoumávat vše, kam se dostanete. Exotická místa probudí vaši fantazii, měla byste si rozvzpomenout na své koníčky a oživit staré záliby. V lásce vám učarují cizinci, které nedokážete tak rychle prokouknout.

Rada: Pozor, aby vaše „zaláskování“ neskončilo karambolem!