LÁSKA
Můžete hned zpočátku roku vsadit na tajuplnost a charizma. Budete si moci dovolit oslovit i někoho, kdo se vám bude zdát nedostupný. Kouzlo vaší osobnosti bude veliké. Koncem jara budou mít možnost nového vztahu nezadaní nebo ti, kteří chtějí změnu. Během prázdnin pozor na odvázané jednání, tady byste mohli narazit spíše na nepříjemnosti. Během podzimu se řiďte heslem: Důvěřuj, ale prověřuj.

SEX
Během první poloviny roku byste mohli být opravdu spokojeni a to ocení i váš partner. Nebudete se muset omezovat a vše bude dovoleno a vítáno. Na podzim vás trochu potrápí žárlivost, zvláště pokud jste příliš popustili uzdu nevázanému chování v létě. Mohlo by se vám to vracet. Snažte se své chování a pocity držet v mezích únosnosti a konce roku si s opět t zlepší.

PENÍZE

S financemi se během jara moc trápit nebudete, protože vám chybět nebudou. Zato v létě si ohlídejte výdaje, a pokud budete chtít investovat, počkejte s tím na podzim. To by měly být šance na úspěch přece jen lepší. V říjnu byste mohli něco od někoho dostat nebo si jinak lehce přijít k výdělku. Ale v následujících měsících pozor na zbytečné rychlé utrácení!

ZDRAVÍ
Nepodceňujte tento rok zdravotní t obtíže, které při zanedbání mohou vést k možným komplikacím. Koncem jara pozor na zvýšené riziko úrazů spojené se sportovními a pracovními aktivitami. V létě si ohlídejte ledviny a močové cesty a možná by bylo dobré udělat si očistnou kúru. I když možná na podzim budete mít práce nad hlavu, organismus zbytečně nepřetěžujte a udělejte si čas na odpočinek a relaxaci.

KARIÉRA
V první polovině roku budete zažívat náročnější období. Obhájení vaší pozice vás bude stát více úsilí, než na co jste zvyklí. Nezoufejte, protože všechno špatné je k něčemu dobré a vy možná budete mít v létě úspěch. V podzimních měsících by vaše hvězda mohla vyletět nečekaně rychle vzhůru a bude záležet jen na vás, jak dlouho se na výsluní udržíte.


Václav Bárta (29)
V nastávajícím roce čeká Vaška období, kdy se bude zamýšlet nad svými životními hodnotami, a je možné, že dojde k názoru, že vše, co doposud dělal, bylo špatně, a bude to chtít změnit. Příznivý by měl mít srpen a říjen. Hvězdy vůbec nepřejí přejí Noidovi v březnu až červenci a v listopadu a prosinci. Náročné né to bude mít v oblasti financí a také je možné, že bude muset řešit úřední záležitosti.