BERAN 31. 3. – 20. 4.

Žena
Smyslná vládkyně
Na pohled sice působíte chladně a nepřístupně, ale pod maskou jste neobyčejně smyslná a vášnivá. Noc strávená s vámi může být plná rozkoše, pokud je ovšem podle vašeho scénáře. Se sexem neděláte žádné cavyky. Dřív, než se partner stačí rozkoukat a ujasnit si, jak by si měl počínat, je už bez kalhot a na pohovce. Při samotném aktu jste nejraději nahoře, protože milujete pocit vládkyně a zároveň můžete sama určovat rytmus, abyste co nejlépe dospěla k orgasmu. Pokud vás chce muž překvapit zezadu, měl by na to raději zapomenout. Místo vášnivé noci se může dočkat maximálně ledové sprchy. Rozplýváte se blahem, když vás partner hladí po holých zádech od krku až po zadeček a zase zpátky. Občas ráda experimentujete, ale jen když jste si jistá, že to povede k vašemu uspokojení.

Muž
Divoký lovec
Skopec je lovec číhající na svou kořist. Nejčastěji ho vyhledávají ženy, které potřebují ochranu a obdivují jeho mužnost. I v sexu rozhoduje on. Chcete-li s ním strávit noc, uvědomte si, že je schopný odhodit zbytečný rozum a se nechat naprosto ovládnout rozkoší. Pokud to vydržel a nevrhl se na vás už v autě, můžete si být jistá, že z vás strhne halenku, jen co zaklapnou domovní dveře. Skopec je rád dominantní a v hlavě mu hučí jediná myšlenka – jeho orgasmus. Někdy má sklony k poněkud násilným sexuálním praktikám. Zaručeně ho vzrušíte hlasitým sténáním, a naopak uklidníte něžnými doteky na čele, obličeji nebo na hlavě.

BÝK 21. 4. – 20. 5.


Žena

Sexuální umělkyně
Jste symbol šarmu, smyslnosti a erotiky. Umíte vypadat zkaženě a zároveň jako nevinná dívka. Nemáte ráda neosobní sex, protože potřebujete teplo, důvěru a lásku. Žena narozená v Býku je náročná milenka. Chce být opatrně vedená, očekává sexuální potěšení, nikoli neobvyklé exkurze, vyžaduje smyslnou atmosféru, romantiku a happy end v podobě orgasmu. Chcete cítit něhu i mužnou sílu. Máte ráda pach jeho potu, silné paže, které vás drsně uchopí, ale zároveň něžné a vlhké polibky. Sama jste umělkyní v sexuálním oboru a na mužovo tělo dokážete hrát jako na dokonalý hudební nástroj. Vrcholu rozkoše dosáhnete, když se vaší holé pleti dotýká kožešina nebo měkká saténová látka. Jste režisérka a zároveň představitelka hlavní role, která zinscenuje dokonalý milostný zážitek, aniž si partner uvědomí, že hraje koncert pod její taktovkou.

Muž
Ve světle svíček
Muži v Býku si při sexu sice občas počínají neromanticky, přesto jsou schopní dámu svého srdce hýčkat. K obřadu svádění potřebují tlumené osvětlení, nevtíravou hudbu, šampaňské a pohodlnou pohovku se ženou, která se bude ladně opírat o nadýchané polštáře. Jeho předehra právě nehýří fantazií a rozhodně v něm těžko najdete exotického průvodce po neznámých oblastech sexuálního života. Jeho sex je jednoduchý, nekomplikovaný a časem může zfádnět. Je přesvědčený, že svou partnerku můžou i po deseti letech manželství vzrušit stále stejné doteky na citlivých místech. Muž ve znamení Býka chce být sám hýčkaný, proto na něj vytáhněte tajnou zbraň v podobě olizování a hlazení po celém jeho těle. Pak vám zaručeně snese modré z nebe.

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Žena
Věčná experimentátorka

Ve věcech erotiky se rozhodujete citem a intuicí, ale do milostných vztahů se vrháte po hlavě. Může to být skok do ledového oceánu stejně jako lázeň v Karibském moři. Co na tom, vy to klidně risknete. Romantika je sice fajn, ale vám nebude vadit ani rychlovka na toaletě v restauraci. Při milování hledáte vyladění mezi splynutím těl i duší, romantiky a reality, proto by si na vás měl partner udělat trochu víc času. Nemáte problém začít sama, ale běda, když nesplní vaše očekávání. Jste totiž výbušná povaha, která to dá jasně najevo. Při předehře ráda děláte víc věcí najednou. Abyste vystupňovala své vzrušení, vymýšlíte neustále nové variace. Vaše zvědavost je nevyčerpatelná, fantazie bez odpočinku a rozkoš nezměrná. Se vším experimentujete a vyzkoušíte snad úplně všechno. V mládí často střídáte milence.

Muž

Vynalézavý divoch
Muž-Blíženec ví naprosto jasně, jak by měl sex vypadat. Má bohatou zkušenost, ví, co se mu líbí, zároveň je vnímavý a nebojí se realizovat své divoké fantazie. S ním se nebudete ani chvíli nudit. Rád ženu dlouze líbá, zatímco jeho prsty se vydávají na cestu po vašem těle. Dovede vás vydráždit téměř do bezvědomí, a přitom ho neustále napadají nové a nové varianty, jak ve vás vzbudit rozkoš. I kdybyste se snažila sebevíc, muže narozeného v Blížencích nemůžete ničím šokovat, přesto ocení, když vymyslíte něco nového a neznámého. V sexu se mu líbí téměř všechno.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Žena
Láska nad sex

Žena narozená v Raku hledá lásku, která je pro ni víc než sex. Ale v mládí stihnete nasbírat pro svého vyvoleného spoustu zkušenosti. Jste velmi plachá a nikdy byste neudělala první krok. Musíte být velmi jemně povzbuzovaná a stimulovaná, abyste svou erotickou fantazii dokázala rozvinout. Potřebujete na milování klid, bezpečnou atmosféru a spoustu něžných komplimentů. Rozhodně muž nemůže počítat s tím, že byste si s ním užívala rychlovky na zadním sedadle v taxíku. Do ložnice vás můžou nalákat jen muži s vážnými úmysly. Pokud najdete skutečnou něhu, uděláte pro partnera všechno. Nejkrásnější je pro vás milostná hra, když se venku stmívá nebo je tma. Zvláště citlivá jste na zadečku a chodidlech. Vzrušuje vás představa milostných hrátek ve třech, ale nikdy ji neuskutečníte.

Muž
Mistr polibků
Pánové v Raku jsou velmi smyslní, ale nestačí jim krásná, ladná amazonka s mandlovýma očima. Od ženy vyžadují kromě dokonalého zevnějšku i bystrý úsudek a inteligenci. Nehledají jen partnerku do postele, protože krátké dobrodružství je pro ně druhořadé. Pokud se vám podaří vzbudit zájem Raka, dočkáte se báječného milence, který vám krok za krokem odhalí tajemství umění lásky. Rak je opravdový mistr v dlouhých a vášnivých polibcích, nejraději leží pod partnerkou a vzrušuje ho pohled na pevná a smyslná ňadra. Muž narozený v Raku si rád představuje, že je hlavním hrdinou erotických orgií plných lepých žen nebo že je sám se dvěma ženami, které se vzájemně přitahují.

LEV 23. 7. – 23. 8.


Žena
Nevypočitatelná šelma

Lvice jsou královny a každý muž by měl být šťastný, když na něj jen ukážou prstem. Máte velmi citlivý nos a oceňujete směs mužného pachu a vybrané kolínské. Vzrušuje vás svalnatá postava, hladká vláčná pleť, a především napjaté hýždě. Dovedete být předoucí kočka i šelma. Příroda a slunce spolu s partnerovou vůní jsou pro vás výbušná směs, která vás vzruší natolik, že ho nemilosrdně přepadnete a užíváte si. Pro ženu ve Lvu je obzvláště důležitá dlouhá předehra. Musíte mít pocit, že celé vaše tělo je zahrnuté něhou, ale zároveň oceníte, když muž při milostném aktu projeví trochu tvrdosti a síly. Můžete se vzdát a odevzdat, ale nikdy nezapomenete na svůj cíl – dosáhnout orgasmu, který je pro vás tolik důležitý. Do postele potřebujete citlivého a vnímavého partnera, jenž nešetří časem na průzkum vašich erotogenních zón. Muž, který ví, jak vás rozvášnit, bude odměněný tím, že může sdílet lože se zkrocenou Lvicí.

Muž
Vždy připravený
Ženy a sex jsou pro muže ve Lvu stejně důležité jako voda a jídlo. Lev je silná sexuální osobnost, nemá rád žertování a nikdy se nesmí vodit za nos. Žena musí být schopná se mu bezpodmínečně oddat. Pokud vyšle signál o své touze, měla byste být vždy připravená. Odmítnout můžete maximálně jednou, podruhé už je to urážka. Chce si s partnerkou dělat, co chce, takže vy musíte mít často i skvělou kondičku a akrobatické nadání. Pokud ho žena akceptuje takového, jaký je, zažije s ním nádherné noci i po třiceti letech manželství.

PANNA 24. 8. – 23. 9.

Žena

Vy s tím naděláte
Máte zdravý a přirozený vztah k sexu a prostě jen nechápete, proč se kolem toho tolik nadělá. Když se dvě těla spojí ve své přirozené funkci, pak se přece nic světoborného neděje! Tu a tam trochu rozkoše, proč ne, ale partner by měl mít dost sebekázně, aby svůj „nízký pud“ dokázal ovládnout. Hlavně žádná překvapení. Pokud přece jen skončíte s cizím mužem v posteli, není třeba o tom nijak zvlášť mluvit, ne? Jste srdečná a ženská, oddáváte se mile a skromně jako pravá panna. Na partnera působíte jako balzám. Ne že byste byla nějaká divoška, ale nikdy nezklamete. Před aktem máte ráda horkou sprchu nebo koupel ve dvou, sklenku suchého vína, a hlavně pohodlí vlastní ložnice. Překvapivé je, že Panny se cítí uvolněné při milostné hře mezi dvěma ženami a jedním mužem.

Muž
Filmový gentleman
Muž narozený v Panně není ani útočník, ani lovec, svůj zájem dává najevo pohledy, drobnými gesty a letmými doteky prstů. S takovýmto gentlemanem můžete prožít chvíle jiskřivého napětí, kdy pomalu, ale jistě roste touha. Sex pro něj není druhořadý, ale jsou i mnohem důležitější věci. Svou touhu nedává najevo otevřeně, ale svede vás, aniž si toho všimnete. Je citlivý a vnímavý, zvlášť když s partnerkou přistane na měkké velké posteli, kde se cítí tak skvěle. Má rád, když dlouho a něžně hladí jeho „mužnost“.

VÁHY 24. 9. – 23. 10.

Žena
Hodná obdivu

Žena ve Vahách si je vědomá svého sex-appealu. Nejenže se vám pod průhlednou halenkou rýsují holá ňadra a pohazujete zadkem, až se mu musí každý kolemjdoucí vyhnout, ale když už se vás zmocní touha, dáváte to znát. Ženě tohoto znamení nelze upřít smysl pro dramatičnost. Světelné efekty pomocí lamp nebo svícnů, stropní odrazy na velkém zrcadle nad vodním lůžkem, nic není nemožné a vyzkoušet se dá úplně všechno. Milujete masáž, která vás dokáže přivést až k vrcholu. Ovládáte své tělo natolik, že dosáhnete orgasmu, kdykoli se vám zachce. Nesnášíte hrubé chování a vyžadujete naprostou důvěru. Nejdůležitější je, aby vás partner během milostné hry obdivoval a samozřejmě i rozmazloval. Pokud vám bude neustále dokazovat, že jste dokonalá, ukážete mu sedmé nebe.

Muž
Tichá voda
Pokud chcete svést muže ve Vahách, musíte veškerou iniciativu vynaložit vy. A i když mu popletete hlavu, nečekejte žádné velké výbuchy nezkrotného erotického temperamentu. Vždy je poněkud zdrženlivý a i v ložnici chce být veden. Pro muže ve Vahách milostný akt neznamená spěch, nýbrž zážitek. Čím je žena vášnivější, tím více by se měla ovládat. Stačí, když začne a naznačí mu, jakým směrem se dát. Ale za odtažitým a vlažným milencem se skrývá muž s živou erotickou fantazií. Při milostné předehře umí být něžný a vynalézavý. Líbí se mu hravé popleskávání nebo dokonce drobné štípání, klidně to může i trochu bolet.

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Žena
Náročná milenka

Žena-Štír svá přání nijak netají. Rovnou a bez obalu řeknete, co chcete. Už vaše slovní zásoba dovede milence pěkně rozpálit. Máte-li chuť, dovedete mluvit vulgárně, aniž vulgární jste. Přitahujete slabší a plašší muže, ale tajně toužíte po silném ochránci, který by vás šarmantně sváděl. Někdy byste se prostě ráda cítila jen jako žena. Jste aktivní a nápaditá a totéž čekáte i od milence. Máte ráda překvapení a oceníte, když dá partner prostor fantazii. Stejně ráda dáváte i berete, takže společný zážitek je pro vás při milostném aktu to nejkrásnější. Je těžké vyhovět vašim nároků, ale pak to stojí za to.

Muž
Ploditel
Vzrušeného Štíra lze nejlépe srovnat s letní bouří. Svou touhu potřebuje uspokojit, a to rychle. Žena s ním nesmí být ostýchavá ani váhavá. Štír má sklon k násilnostem a jeho partnerka musí přinejmenším počítat s modřinami a stopami po kousání. To, co vás bolí, jeho vzrušuje. Chce, abyste se bránila, abyste s ním zápasila, ale nakonec abyste se poddala roli slabého pohlaví a žadonila o něhu. Miluje neobvyklé praktiky, ale záleží mu i na vašem uspokojení a svou vytrvalostí dokáže ženu přivést k několikanásobnému orgasmu. Nemá rád rychlovky a kondomy. Ze všeho nejraději plodí potomky.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Žena
Přímý tah

Jde-li o sex, neznáte stud ani zábrany. Vydáváte se na lov, abyste si ověřila své smyslné choutky, ale také abyste došla naplnění a klidu. Jste uvolněná, nejlépe se cítíte v přírodě a máte sklon ke skupinovému sexu. Jste otevřená a ochotná ke všemu. Nepotřebujete žádnou sáhodlouhou předehru a k vydráždění vám stačí málo. Důležitý je samotný akt. Chcete si totiž přijít na své. Ráda si ze svého partnera vystřelíte a vychutnáte si, když nad sebou ztrácí vládu. Používáte při tom jakousi techniku neustálých přestávek. Není divu, že s vámi mnoho mužů dosáhne vyvrcholení předčasně. Nevadí. Střelkyně si totiž umí poradit „sama“. Milujete erotické dohry, při kterých nejraději ležíte v rozválené posteli, schoulená na partnerově rameni, kouříte a trochu si povídáte. Třebaže často dokážete oddělit sex od lásky, ve skutečnosti hledáte něhu a pochopení.

Muž

Vytrvalý lovec
Pánové v tomto znamení prostě touží po všech ženách a milují lov. Ostatně ten je pro ně důležitější než samotný milostný akt. Pokud chcete vzbudit jeho pozornost, předstírejte nezájem. Čím obtížněji se necháte lapit, tím víc si toho bude vážit. Pokud vás už Střelec vlákal do své ložnice, počíná si s vámi jako s labužnickou večeří. Jeho předehra je aperitiv, na němž si člověk pochutnává, zatímco to nejlepší sousto ho teprve čeká. Bezvadně ovládá erotickou masáž a věnuje jí hodně času. Při samotném milování má pro vás vždy v rukávu nějaké překvapení. Podle něj v sexu nesmí být nuda, a proto zkouší všechno možné.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.


Žena
Bez okolků na věc

Jako Kozorožka musíte nejprve nabrat spoustu zkušeností, než odhalíte svou vášeň. Ale když už se ve vás jednou probudí, povedete poměrně divoký sexuální život. Ve dne jste úspěšná obchodnice, v noci divoká milenka, která odděluje sex od lásky. Máte-li právě partnera, na němž vám až tak nezáleží, můžete být brzy nevěrná. Bez předehry se dokážete obejít, romantika a plápolavé světlo svíček vám nic neříkají. Leckdo si pomyslí, že nemáte stud, protože jdete bez okolků rovnou k věci. Svléknete se a pak může divoký sex bez zábran klidně začít. Při milování nechcete přemýšlet, což jinak děláte nepřetržitě. Skutečné upokojení ale najdete jen s mužem, kterého milujete.

Muž
Věrný konzervativec

Kozoroh potřebuje stálou partnerku, jinak se nedokáže milovat, a pokud ji právě nemá, sex pro něj přestane existovat. Svou přítelkyni miluje se vším všudy a půvaby jiných žen na něj nefungují. Hledá ženu, která bude inteligentní, štíhlá, sportovní, ale zároveň smyslná. Když na takovou narazí, moc řečí nenadělá, zalarmuje svůj šarm a jednoduše ji ve vhodné chvíli zavede do ložnice, zuje se, políbí ji a jde se na věc. To mu každopádně připadá jako dostatečný úvod do milostného života. Chuť by byla, tak proč to protahovat? Muž Kozoroh totiž nechápe sex jako hru, která může být plná fantazie a taktizování, ale dívá se na něj spíš z praktické stránky. Může se stát, že si během milostného aktu nechá ponožky, aby ho nestudily nohy. Naštěstí se dá ovlivnit, takže když budete šikovná a předvedete mu, že sex může být i vynalézavý, rád se nechá vést.

VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2.

Žena
Milování ve vodě
Než byste se spokojila s panem Nedokonalým, raději budete usínat sama. Rytíř vašeho srdce i těla by měl být krásný, inteligentní, vnímavý i vtipný. Kdyby mu snad některá z těchto předností chyběla, obejdete se raději bez něj. Živočišný pud vám příliš neříká, vás zajímá jen opravdová a ideální láska a něžnosti. Pokud vás chce muž okouzlit, musí být velmi něžný a pozorný. Hluboký pohled do vašich očí s vámi udělá divy. Když už jste jednou vzrušená, pak je možné všechno, jen to nesmí být vulgární. Stačí jeden nesprávný pohyb a je po milostné noci. Nejlépe se eroticky naladíte v horké sprše nebo pěnové koupeli ve dvou a při svíčkách. Když se může milovat ve vodě, jste ve svém živlu.

Muž
Cirkus bez šelem

Pro Vodnáře jsou všechny opičky kolem sexu důležitější než sám milostný akt. Předehra jednoznačně vede před hlavním dějstvím. Žena pro něj není objektem sexu. Neoceňuje jen vaše poprsí nebo zadeček, důležitá je i duše. Ale tu zkoumá velmi opatrně. Možná vám Vodnář připadá poněkud pomalý, zvlášť když jste přesvědčená, že chlap má být prostě energický muž činu. On to má jinak. Pokud u něj chcete uspět, nechte se kolébat na vlnách jeho zájmu, a hlavně na něj nespěchejte. Vodnáře můžete dovést k čemukoli, ale s taktem. Odměnou vám budou nekonečné něžnosti a sex, při němž se nebudete nudit. Vodnář totiž rád experimentuje, ale ne příliš divoce

RYBY 20. 2. – 20. 3.

Žena

Splní každé přání

Možná se tváříte chladně, ale na povrch prosvítá vaše rozkošnictví, které dokáže mužskou fantazii rozpálit doběla. Než se pustíte do erotického dobrodružství, zkontrolujete všechny detaily – make-up, světlo, úsměv. Všechno musí být dokonalé. Pak jste ale ochotná se podřídit milencovým přáním. Může si říct, co, kde a jak s vámi chce dělat, ke všemu jste ochotná. Potřebujete sexuálního partnera, který je silný, vytrvalý a něžný. Drsní nebo bezcitní muži vás odpuzují. Milujete dlouhou předehru, ráda necháte partnera, aby si vás nahou prohlížel od hlavy k patě a obdivoval vaši krásu. Vášnivé polibky vás přivádějí do extáze.

Muž
Jako zvířata v lese

Muž Ryba klame tělem. Tento zdvořilý a kultivovaný pán se v ložnici chová jako divoký a vášnivý smyslník. Známostmi na jednu noc se vůbec neunavuje, hledá ženu se vším všudy a zároveň slušné děvče. Pornem pohrdá a sebeukájení je pod jeho úroveň. Na to má přece vás. Vaše „dnes ne“ naprosto ignoruje. Když má chuť on, tak vy určitě také. Kromě toho nemá rád moc řečí. Podle něj zvířata v lese kolem toho taky nedělají žádný tyátr. Pokud vám nebude vadit jeho postoj, najdete v něm skvělého milence. S požitkem bude zkoumat vaše tělo a zaplaví vás dlouhými hlubokými polibky. On sám sice při milostné hře většinou hraje aktivní roli, sní však o silné a dominantní ženě. Má sklon k románkům s provdanými a staršími ženami.