Video
Video se připravuje ...

I v kuchyni můžete být trendy. archiv TV Prima

V dalším díle pořadu Gondíci s. r. o. se naučíte, jak si vlastnoručně vyrobit módní zástěru, a také se dozvíte, jak se staví zahradní domek pomocí betonových tvarovek.

Uvidíte také další díl miniseriálu o dřevostavbách, tentokrát Adéla s Daliborem navštíví dřevostavbu, kde bydlí početná rodina. Designérka jim poradí, jak vybrat dekorace do ateliéru.

Zjistíte, jak předejít domácím úrazům dětí. Záchranář vám ukáže, jaká nebezpečí doma i na zahradě na děti číhají, jak jim lze předcházet a jak případně poskytnout první pomoc.

Na 10. října připadá Světový den zraku, a tak optometrista prozradí, jak si správně vybrat brýle, navíc nás zasvětí do toho, co je právě in.

V rubrice Fresh se pak budou Gondíci věnovat lahodným pokrmům ze zeleniny a ovoce. Designérka jim poradí, jak si slavnostně vyzdobit tabuli designovým porcelánem, a mistr tance Zdeněk Pilecký tentokrát představí kroky tance step.

Sledujte další díl 10. října v 16.55 na TV Prima.

Vyrobte si doma prášek na praní, tablety do záchodu či prostředek na nádobí

Vyrobte si doma prášek na praní, tablety do záchodu či prostředek na nádobí

Bez čisticích a úklidových prostředků se při udržování domácnosti neobejdete. Ty kupované však rozhodně nepatří právě k nejlevnějším. Napadlo vás ale…celý článek