Za sousedy má další dvě celebrity: Hned vedle bydlí Zbyněk Merunka a také zpěvačka Zora Jandová. Nedaleko bydlí i jeho starší dcera Zuzana s manželem. „Máme nádherný výhled do okolí, na protější lesy. Život tady bych už neměnil ani za nic,“ řekl Rosák reportérce pořadu Prominenti (TV Barrandov).

Při stavbě domu přiložil ruku k dílu

V jeho sbírce nechybí ani model korábu
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Nečekejte, že by měl dům Jana Rosáka nějaký jednotný styl, nalinkovaný architektem. . „Mám rád vzdušnost a velká okna, ale nebere mě ultra moderní vybavení. Na to si vůbec nepotrpím,“ říká.

Přesto je třeba říci, že Rosákovi mají vkus. Praktičnost, útulnost a nábytek s doladěnými jednoduchými doplňky má v každé místnosti co do sebe. A moderátor se nezapomněl pochválit, že při budování nového sídla sám přiložil ruku k dílu: „S kolečkem a s lopatou v ruce jsem třeba sám vystavěl venkovní krb s bočním vchodem do sklípku, kde je moc příjemné posezení,“ směje se.

Šebrle: V novém 'paláci' se už konečně vyspí

Šebrle: V novém 'paláci' se už konečně  vyspí

Čtyři roky bydlel desetibojař Roman Šebrle v paneláku. Pak si koupil domek v řadové zástavbě. „Kdybych to sám neprožil,…celý článek

Rosák představil i svou sbírku trofejí, TýTý už ale nechce

Jan Rosák je pětinásobným držitelem ceny TýTý, ale po další už netouží
Autor: Prominenti, TV Barrandov
I když moderátor, který se před nedávnem vrátil po 6 letech na televizní obrazovky s pořadem Barrandovský Videostop, reportéry ze zásady do bytu nepouští, tentokrát udělal výjimku. A ukázal i svou pracovnu v anglickém stylu, kde má ve skříni sbírku všech svých trofejí. Ať už za umístění ve sportu nebo za práci moderátora.

Má tu také pět cen TýTý z doby, kdy ještě tato anketa měla úroveň.  Ale po dalších už netouží: „Vůbec mi nevadí, že žádnou další nedostanu. Stačí mi, když vidím, že se lidi už možná vracejí ke kultivovanější zábavě, vyžadující i jejich spolupráci, a nejenom bezhlavou konzumaci,“ dodává Jan Rosák.

Zdroj: Pořad Prominenti (TV Barrandov, vysílá se v sobotu  9.4. v 22:00 hod.)

Fotogalerie
8 fotografií