Nechybí tu samozřejmě postýlka, připravená je i houpačka, která se houpe sama. Šuplíky jsou plné miminkovské výbavičky, samozřejmě růžové. „Aby se tu Natálce líbilo, namalovala jsem jí taky vlastnoručně na zeď obrázky,“ řekla Prominentům (pořad se vysílá na TV Barrandov v pondělí 24. 1. v 21:50 hod.)

Nakupování výbavy ji baví, ale určitě to není levná záležitost. „To jsme neřešili, je to přece naše první děťátko. Ale je pravda, že mi Tomáš říkal, abych už s nakupováním přestala,“ dodává.

Video
Video se připravuje ...

Miss Divišová ukazuje pokojíček pro miminko. tv barrandov

Tomáš se už může oholit!

Její manžel Tomáš Fuxa byl u porodu a věří, že bude dobrým otcem. Chce Markétě s malou Natálkou ve všem pomáhat. „Jediný problém, který řeším, je kojení,“ směje se.

Konečně se taky může oholit. „Před pár týdny jsem se zapomněl oholit a vsadil jsem se s kamarádem, že budu chodit zarostlý až do porodu. Nevěřil mi, ale jak vidíte, vydržel jsem,“ říká.

Manžel Tomáš Fuxa se už konečně může oholit.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Markétin manžel Tomáš Fuxa se už konečně může oholit.
Markéta nás nechala nahlédnout i do manželské ložnice.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Markéta nás nechala nahlédnout i do manželské ložnice.
Fotogalerie
3 fotografie

Zdroj: Prominenti, TV Barrandov)

Jsem na nule, svěřil se Pomeje na WC nového bytu

Jsem na nule, svěřil se Pomeje na WC nového bytu

Exmanžel Ivety Bartošové Jiří Pomeje (46) se právě přestěhoval do lepšího. Kamarádi mu totiž místo garsonky sehnali nový, větší byt - opět v pražských…celý článek