Zatím má svůj nový byteček jistý minimálně na rok, ale jak řekl Prominentům (vysílá se na TV Barrandov v pondělí 17. ledna večer), doufá, že tu už zůstane nastálo. Byt je zatím úplně prázdný, ale Jiří Pomeje plánuje, že si z něho pořídí svoje hnízdečko lásky.

Libuje si: To je fajn, ložnice má protihlukové dveře

V ložnici zatím bude spát na matraci , ale plánuje ji jako jednu obrovskou postel. Ode zdi ke zdi, na stěně chce mít jenom televizi. Libuje si, že dveře do ložnice jsou protihlukové. Že by právě kvůli televizi, aby při jejím sledování nerušil sousedy?

Bude to chtít nějakou hodně levnou mikrovlnku, dumá Pomeje.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Bude to chtít alespoň nějakou hodně levnou mikrovlnku, dumá Jiří Pomeje.

Televizor plánuje i v obýváku, protože je prý na ní závislý. Jinak je skromný – bude mu tu stačit jenom měkká pohodlná sedačka. Spokojený je i s koupelnou. Vana tu sice není, ale se sprchovým koutem si taky vystačí. Hlavně, že už nemusí absolvovat očistu v Sázavě, ve které se koupal, když mu tady po rozchodu s Ivetou jeho kamarád Pavel Pásek v létě půjčil svou chatičku. Záchod je samostatný – a právě tady nám Pomeje poskytl rozhovor:

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje dává interview na toaletě barrandov TV

Jsem na nule, bude to dobrodružství…

Pak už zbývá zařídit jen kuchyňku. Tady je jen klasická linka, nepatřící k nejnovějším. „Bude to chtít nějakou hodně levnou mikrovlnku, abych si měl kde ohřát jídlo, a miniaturní chladničku na nápoje. To víte, jsem na nule, bude to docela dobrodružství,“ svěřuje se. Uklízet si bude sám – tak jednou za čtrnáct dní, až už se na to nebude moci dívat.

Hurá, sprchový kout! Už se nemusím koupat v Sázavě!
Autor: Prominenti, TV Barrandov

Hurá, sprchový kout! Už se nemusím koupat v Sázavě!

Založím rodinu, ale zlatokopky mají smůlu!

Plánuje také, že nejpozději do svých padesáti let založí rodinu. „Na mně ale mají zlatokopky smůlu. Já nemám nic, mám jenom srdce. Začínám načisto, mě musí někdo milovat,“ tvrdí a doufá, že letos nějaké krásné stvoření potká. Byt o 40 metrech čtverečních se mu ale pro tenhle záměr zdá malý… Jirko, čtenáři Blesk.cz tě rádi přesvědčí, že i v tak malém bytě se s rodinou dá žít!

Zdroj: Pořad Prominenti, (TV Barrandov)

Fotogalerie
5 fotografií