Na soutěžní otázky odpovídejte formou SMS.  Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen.

SMS odesílejte ve tvaru:

KORYNAmezeraODPOVĚĎmezeraJMÉNOmezeraPŘIJMENÍmezeraADRESAmezeraPSČ

Domníváte se, že správná odpověď se skrývá pod písmenem C?  Pak vaše odpověď bude vypadat takto

Příklad: KORYNA C EVA NOVAKOVA HLAVNI 5 PRAHA2 120 00

Vaše odpověď odesílejte na číslo 907 99 09

Platí pro SMS zprávy odeslané výhradně mobilním telefonem. Cena jedné SMS zprávy je 9 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Soutěž provozuje a technicky zabezpečuje RINGIER ČR a.s. www.premiumservices.cz.

SMS zpráva musí být doručena v rozmezí soutěžního období. Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností RINGIER ČR a.s. Do soutěže budou zařazeny pouze odpovědi obsahující správnou odpověď na soutěžní otázku. SMS zaslané po skončení soutěžního období nebudou zařazeny do soutěže. Do soutěže nebudou zařazeny SMS odeslané prostřednictvím internetových SMS portálů.

Vyhrává soutěžící, jehož SMS zpráva byla ze všech SMS zpráv obsahujících správnou odpověď doručena jako pětistý v pořadí. O výhře bude soutěžící informován zpětnou SMS zprávou.

V případě, že v soutěžením kole nebude doručeno 500 SMS zpráv se správnou odpovědí, vyhrává soutěžící, kterého SMS zpráva byla doručena jako poslední se správnou odpovědí.

Cena bude odeslána výherci na jím uvedenou adresu nejpozději do 1 měsíce
od ukončení soutěže.

Výherce bude kontaktován marketingovým oddělením.

Poukaz musí výherce uplatnit v prodejnách společnosti Koryna. Pokud si výherce vybere kuchyňskou linku za nižší hodnotu než je 70 000 Kč, nebude mu rozdíl uhrazen, ani nijak převeden. V případě, že si výherce vybere kuchyňskou linku v hodnotě vyšší než 70 000 Kč, rozdíl mezi hodnotou poukazu a vybraným zbožím je povinen uhradit.

Vyhrajte poukaz na kuchyňskou linku za 70 000 Kč!

Vyhrajte poukaz na kuchyňskou linku za 70 000 Kč!

Sníte už nějaký ten čas o nové kuchyni? Chtěli byste vařit v novém? Pak právě teď máte jedinečnou příležitost, když zkusíte své štěstí v soutěži o…celý článek