Většinou dává přednost formálnímu oblečení, maximálně upozorní na své štíhlé nohy. Ale s obřím výstřihem se objevila poprvé. Herečka Adéla Gondíková všem doslova vyrazila dech. Pod sako si vzala jen podprsenku, která jí vykouzlila dokonalé trojky a bylo se na co koukat.

Video
Video se připravuje ...

Adéla Gondíková ulítaná v kalendáři a vyprsená na křtu!  Blesk TV

Takhle sexy se Adéla objevila na křtu kalendáře Ulítaná. Patronkami jsou ženy, které spojuje věk – všem je nad čtyřicet let, všechny jsou ulítané, všechno zvládají a ještě u toho dobře vypadají. Trápí Adélu přibývající léta a čtyřka na začátku čísla jejího věku?

„Pamatuju si, že když měl tatínek čtyřicetiny, tak jsem si říkala, že je to moc let. Z dnešního pohledu je to vtipný. Vidím sice ten věk, ale připadám si pořád stejná. Je ale pravda, že kdybych třeba v padesáti skákala na diskotéce na stole, tak už to bude nevhodný. Musela bych někoho požádat, aby mě sundal,“ říká se smíchem herečka, která už několik let žije s hercem Jiřím Langmajerem.

Video
Video se připravuje ...

Vyprsená Adéla Gondíková: Jak to chodí u nich doma s Langmajerem?  Blesk TV

Ale na otázku, zda už je Jirka rozvedený, tak rozsáhle neodpověděla: „Na to se musíte zeptat Jirky, já se k tomu vyjadřovat nebudu.“

Fotogalerie
19 fotografií