S-Ray je zkratka pro Sound-Ray. Celkem řada obsahuje tři reproduktory, které mají sloužit stejně jako sluchátka – slyší je jen jeden člověk. I když je těžké si představit, jak bude věc fungovat, určená má být pro ty lidi, kteří nechtějí nic nosit na uších.

TIP: Také Samsung bude mít domácího kecálka. Přijde v polovině roku 2018

První dva reproduktory vypadají klasicky, jen budou extrémně směrové. Poslední je ale nepodivnější – má se nosit kolem krku. Reproduktor na krk už loni představil Bose a LG, ale tento vypadá definitivně nejvíc high-tech. Díky avizované směrovosti zvuku má být navíc daleko inovativnější. Akorát bližší specifikace se dozvíme až na CES.

TIP: Ani Apple, ani Samsung. Čtečku otisků pod displejem bude mít první čínské Vivo 

Vedle řady S-Ray pak Samsung v rámci C-Lab plánuje představit také aplikaci na dýchání GoBreath, určenou pro lidi zotavující se z plicních onemocnění nebo chytré brýle jménem Relúmino, které mají pomáhat číst lidem, kteří mají určitá zraková postižení.

C-Lab byl založen v roce 2012. Samsung jeho prostřednictvím podporuje kreativní a zajímavé projekty z různých technologických oblastí, které by jinak hůře sháněly finance na vývoj. Úspěšným projektům pak pomáhá s prodejem.