Dáváte-li přednost slovenskému jazyku, není třeba se v hraní omezovat. Stačí zavítat na stejně kvalitně zpracovaný web onlinovky.sk, kde Vás čekají úplně stejné hry ve slovenštině.

Na obou těchto herních serverech na Vás čeká plno akčních her, závodů a logických hříček, bojových misí a řada dalších her, které Vás v dlouhých chvílích zaručeně zabaví, ať už budete sami nebo ve dvou. Všechny online hry jsou samozřejmě přehledně seřazeny do kategorií a opatřeny krátkým popisem. Pro ještě lepší představu o tom, co Vás ve hře čeká, jsou náhledy her opatřeny krátkým videem, které se spustí pouhým najetím myši na obrázek.

Jako inspirace, co všechno na webech raketka.cz a onlinovky.sk najdete, Vám může posloužit následující výběr tří nejlepších her poslední doby.

Farm Frenzy 3 ice age

Všechny fanoušky farmářských her jistě potěší nová verze hry Farm Frenzy Ice Age, která se tak trochu vymyká ze stereotypního hospodaření. Místo slepic, koz a krav se zde totiž budete starat o tučňáky, mrože nebo dokonce mamuty. Kromě samotného chovu těchto zvířátek Vás čeká cel řada úkolů, díky kterým se Vám otevřou nové možnosti ledového podnikání. Spusťte hru Farm Frenzy 3 Ice Age.

Soldiers

Hra Soldiers je jedna z onlinovek, která zaujme zejména bojovně naladěné jedince. Na počátku Vaší vojenské kariéry projdete prostřednictvím jednoduchých misí vojenským výcvikem, kde se naučíte pravidla hry a její ovládání. Poté již bude vše pouze ve Vašich rukou. Házení oslňujících granátů, střelba ze zbraní všech ráží však není hlavním cílem hry. Tím opravdu nejdůležitějším je totiž přežít. Spusťte si hru Soldiers.

Pursuit of hat

Velmi povedenou odpočinkovou hrou, jež ale svým důvtipem trochu Váš mozek potrápí, je hra Pursuit of hat. Ačkoliv dostat panáčka k jeho klobouku zní jako velmi snadný úkol, vězte, že budete muset obětovat více, než jen svůj čas a energii. K překonání překážek se totiž často budete muset vzdát i svých končetin a plazit se ke svému cíli bez nohou a rukou. Spusťte si Pursuit of hat.