Hned po uvedení na americký trh se u iPhonu čtvrté generace objevila chyba, které by se určitě jeden z nejvýznamnějších výrobců elektroniky na světe neměl dopustit. Pokud uchopíte svůj nový naleštěný iPhone nešikovně do ruky, může se vám stát, že přerušíte kontakt na anténě a přijdete o signál. Pro běžné uživatele velký problém a otrava, pro správného geeka příležitost pro tuning.

Co je gadget, co je geek?

Gadget je většinou malý předmět technického rázu (např. přístroj nebo zařízení), který má určitou specifickou funkci, ale zároveň je často populární novinkou na trhu pro svou odlišnost mnohdy bláznivé provedení.

Geek je pojem z angličtiny označující osobu, milovníka gadgetů, která má hluboké technické nebo odborné znalosti, talent a obzvláštní zapálení pro svůj obor. Toto zapálení je tak silné, že bývá někdy popisováno jako obsese.

625639:gallery:true:true

Pohotově na to zareagovali výrobci příslušenství, neboli výrobci tzv. gadgetů. Stylové řešení problému nabídla jedna americká společnost, na rizikové místo přilepíte barevnou náplast, kterou izolujete prsty od antény. Jednoduché a stylové, proč ne...

625640:gallery:true:true

 

 

 

 

 

Ale co dělat s telefonem doma? Spousta uživatelů svůj nový iPhone nějakou dobu určitě nebude chtít pustit za žádných okolností z ruky. S neméně originálním konceptem přišel jeden z naštvaných majitelů telefonu. Poté, co dostal "skvělý návod" na to, jak držet telefon správě, se rozhodl pro vlastní řešení. Dá se pochybovat o použitelnosti tohoto gadgetu v běžném životě, ale komunita nadšenců ho jistě ocení.

Zápěstní kloub je ale potřeba chránit a na to myslí nejeden návrhář na světě. Podívejte se, jaká řešení nám nabízejí.
625641:gallery:true:true


 



Můžete si být jistí, že tento stojan v steampunkovém stylu mezi jinými doplňky v bytě určitě nezapadne.

 

 

 

625642:gallery:true:truePokud zrovna nejste milovníkem retra a steampunk vám nic neříká, tak byste se měli poohlédnout po něčem jednodušším. S tímto doplňkem 137 gramů vážící přístroj už vaši kapsu nebude nikdy obtěžovat, natož rušit někde na stole. Jednoduše ho připlácnete na jakýkoliv plochý povrch.

 

 

625643:gallery:true:trueNezaměnitelným terčem pohledů kolegů v kanceláři se stane tenhle legrační stojan iPlunge. Na obrázku je znázorněn iPhone třetí generace, ale jistě bude slušet i čtyřce.

 

 

 

 

 

625644:gallery:true:true

Jak je známo, iPhone není jen telefonem, ale i mocnou multimediální hračkou. Pokud vám nebude na prohlížení fotek a promítání filmů stačit superjemné rozlišeni 960x640 pixelů ve spojení s 3,5 palcovým diplejem, můžete si k tomu pořídit rovnou projektor a promítnout obraz na zeď. Na obrázku je iPhone3G, výrobce ale zaručuje plnou kompatibilitu s posledním Iphonem.625638:gallery:true:true



Pusťte si do uši 9mm! K opravdovému vychutnání hudby by vám neměla v arzenálu chybět tahle luxusní titanová sluchátka. Vaše okolí zešílí z tohoto do nejmenších detailů propracovaného, z ušlechtilého kovu vybroušeného šperku.