Sharp dosud vynikal na moderním poli spotřební elektroniky zejména televizory a v tomto směru hodlá pokračovat i nadále. Japonská společnost představila hned čtyři nové produkty řady Aquos s úhlopříčkou 60, 70 a 80 palců! Na takovouto obrazovku už potřebujte mít obývák podstatně větších rozměrů. Sharp k tomu odhalil i Aquos TV s úhlopříčkou 90 palců, která je největší LED televizorem na světě.

 

Video
Video se připravuje ...

Sharp představuje na CES 2013 nové Aquos TV Blesk - Ladislav Leimer

Chytré televize s internetem

Krom toho, že televize nabídnou nevídaná rozlišení a tím pádem i nevídanou kvalitu obrazu, budou disponovat i chytrým rozhraním SmartCentral. Díky tomu budou tyto televizory disponovat regulérním internetovým prohlížečem jako domácí počítače. Připojíte se s nimi i na sociální sítě jako Facebook, Twitter a komunikovat lze i prostřednictvím Skype. Pokud navíc budete chtít sledovat TV program a používat některou z těchto internetových služeb, lze jednoduše obrazovku rozdělit na dvě poloviny.

Mobil jako dálkové ovládání

IZGO technologie najde nejlepší využití v chytrých telefonech a tabletech od Sharpu. Velmi zajímavou věcí je, že televizory od Sharpu půjde ovládat zařízeními s operačními systémy iOS (chytrý telefon iPhone, tablet iPad) a Android, který má celá řada telefonů i tabletů. Ovládat televizi mobilem? Ano, taková už není budoucnost, ale současnost! Všechny TV od Sharpu navíc disponují subwooferem, čili zvukem v 2.1 formátu.

Fotogalerie
23 fotografií