A ten je určen těm, kteří vědí, co, kde a jak v Bloodborne! Už jenom jeho zpřístupnění vyžaduje um a znalosti. K tomu, abyste se do snové reality The Old Hunters dostali, potřebujete v základní hře porazit bosse Vicar Amelia ve staré Katedrále. V ní poté změníte den na noc a vydáte se do Hunter's Dream. Tam dostanete od poslíčka předmět Eye of a Blood-Drunk Hunter, se kterým se následně vydáte do kaple Oedeon.

Video
Video se připravuje ...

Trailer na stahovatelný obsah Bloodborne: The Old Hunters Sony

V ní na vás bude čekat mrtvola lovce u plotu poblíž náhrobků. Jakmile se za ní vydáte, přepadne vás zrůda, která vás záhadně přesune do místa, kde získáte lampu, jež vás přenese do lokací The Old Hunters. A ty jsou kromě vstupní reality tři. Zavítáte do bažin, tajuplného chrámu s nemocnicí plnou zrůd a zatopené vesničky, kterou v pradávnu obývali piráti.

Deformovaný Ludwig je nechutný boss.
Autor: Sony

Vizuálně je hra temná jako noc. Ale tím poutavým a vtahujícím stylem. Gotické vzezření hry je atmosférické, upoutá a temně učaruje. Pokud se vám líbil původní Bloodborne, líbit se vám bude i stahovatelný obsah. Vykračuje totiž hlasitými kroky stejným směrem a navíc využívá stejný engine a animace. Prostě tak, jak byste čekali. Jestli máte rádi režiséra Tima Burtona, tady si přijdete na své.

Magií se to v Bloodborne: The Old Hunters jenom hemží.
Autor: Sony
Co se životnosti týče, trvá The Old Hunters zhruba 15 hodin, což je více než slušné. Postavíte se navíc celé řadě lovců, které po poražení můžete převést na svoji stranu. Budou bojovat po vašem boku a umírat za vás. A to se vždy hodí. Novým zbraním vévodí prastarý sekáček na maso a především rotační kosa, která je skutečně démonickou zbraní. Jinak vše, co se týče boje a vývojového systému zůstalo při starém. Novinek je ve skutečnosti pomálu, ale u stahovatelného obsahu nikdo nečekal změnu.

Fotogalerie
5 fotografií
Monstra jsou děsivá jako vždy, z některých vám možná nebude moc dobře od žaludku. Dalším stupněm protivníků jsou samotní lovci, kteří vám pořádně zatopí. Jsou drsní, obtížní k poražení a jen ti nejsilnější je získají na svou stranu. A pak jsou tu bossové, velcí, tuzí a nechutní. Deformovaný Ludwig vám nažene husí kůži i na zadku. Pokud vám Bloodborne učaroval svou temnotou, jistě zkuste i přídavek The Old Hunters. Nervy už musíte mít zocelené, tak vás nějaká ta smrt jen tak nerozhází.

Hodnocení Blesk.cz: 8/10 

Plusy:

Slušných 15 hodin hratelnosti
Ujetý design monster
Nové předměty a lokace
Opět ti zpropadení bossové

Minusy:
Málo novinek

 

Infobox
Datum vydání: 24. listopad 2015
Platformy: PlayStation 4
Cena: 550 Kč
Výrobce: From Software
Vydavatel: Sony
Distributor v ČR: Sony
Jazyk: AJ