I pátý řadový díl Grand Theft Auto, který se chystá pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3, bude městskou akcí odehrávající se ve velkém otevřeném světě. Hráči budou moci ovládat desítky vozidel, plnit nejrůznější mise i se věnovat volným aktivitám v atraktivním prostředí virtuálního Los Santos, které je založeno na skutečném Los Angeles.

Online pro všechny

Kromě singleplayeru se ale dočkáme i masivního multiplayeru, do kterého bude vývojářské studio Rockstar vytvářet obsah i po vydání hry. Získají do něj přístup všichni, kdo si zakoupí GTA V. Zatímco samotná hra vychází 17. září, Grand Theft Auto Online bude spuštěno až prvního října.

Krádež banky na síti

Multiplayer bude hratelný až pro šestnáct hráčů, které se budou moci utkat v závodech aut, motorek, člunů i letadel, nebo se věnovat seskokům s padákem. Vykrást budete moct s kamarády obchod s alkoholem nebo dokonce banku.

Vybudujte si závodní impérium

Úkoly v online módech přitom budou moci pozměňovat sami hráči. Za úspěšné hraní získají jak reputaci, tak finance. Ty budou moci proměnit za nové účesy, oblečení, nové zbraně nebo auta. Koupit si budete moci i byt, kde se můžete scházet s kamarády, nebo garáž pro stáj automobilů.

Fotogalerie
7 fotografií