Zbylé poprvé představené nebo konečně pořádně prezentované hry jsou stará známá klasika. Takže s čím že to Nintendo vyrazilo na E3 v Los Angeles? Mrkněte na aktuální videa z připravovaných videoher!

Super Mario 3D World

Wii U

Mario se i s celou partou objeví na Wii U v nové hopsačce, která bude zaměřena na multiplayer až pro čtyři hráče. V nejroztodivnějších pohádkových světech se vydáte na cesty plné skákání, prolézání a sbírání hub. Kromě Maria se budete moci chopit jeho bratra Lugiho, který skáče výš, princezny Peach, která se může chvíli vznášet ve vzduchu, a rychlého Toada. Mario dostane také nové kostými, jako kočičí, který mu umožní lézt po stěnách.

Bayonetta 2

Wii U

Pokračování frenetické akce, která svou šíleností překvapil před třemi lety svět, vyjde exkluzivně pro Wii U. Opět se dočkáme přestřelek i sekání meči. Nebudou chybět krvelační nepřátelé včetně gigantických bossů a hlavně šílený vizuální japonský styl. Tohle je jedním z našich favoritů a přesně ten typ hry, který nová konzole od Nintenda potřebuje.

Projekt X

Wii U

Nintendo předvedlo i dosud nepojmenovanou videohru od kultovních RPG tvůrců Monolith Soft, někdy označovanou jako projekt X. Půjde o RPG hru ve sci-fi světě, kde lidé ovládají obrovské roboty zvané mechy. S nimi se utkáte v neuvěřitelném světě s těmi nejbizarnějšími stvůrami. Toto je černý kůň Wii U. Podle X ve videu a mechů lze usuzovat, že půjde o další hru ze ságy Xenogears/Xenosaga.

Pokémon X/Y

Nintendo 3DS

Na handheld Nintenda konečně míří plnohodnotný díl Pokémonů. Vyjde samozřejmě ve dvou verzích, v nichž budou jiné druhy magických tvorů, které budou hráči při propojení moci vyměňovat a získávat. Poprvé v historii série přichází na handheldy trojrozměrná polygonová grafika. Hráči budou navíc mimo příběhový režim komunikovat s Pokémony díky dotykové obrazovce, mikrofonu a dokonce 3D kameře.