Formula LEGO videoher zůstává i s druhým Batmanem v základech nezměněna. Stále budete procházet nejrůznějšími levely, sbírat stavebnici, stavit si cestu dál a bojovat s nepřáteli. V případě superhrdinů komiksového vydavatelství DC pak přitom využijete speciální schopnosti superhrdinů.

Celá řada superhrdinů

V případě Batmana je to nejenom jeho ostrý jazyk, ale i Batarang, vystřelovací lano nebo speciální vizor. Jeho parťák robin umí zase díky magnetickým botám chodit po kovové ploše. Superman umí létat, z očí mu šlehají laserové paprsky a nechybí ani jeho ledový dech. Flash zase běhá rychle jako blesk, zatímco Green Lantern používá sílu svého magického prstenu. Více postav přineslo větší rozmanitost. Patnáct herních levelů je nyní rozděleno v otevřeném světě Gotham City, ve kterém můžete používat nejrůznější vozidla. A nejedná se jenom o Batmobil. V zoo můžete osedlat i žirafu!

 

Fotogalerie
6 fotografií

Parádní kooperace

Bohužel pohyb v Gotham City je zkomplikován kvůli nepřehledné a nepříliš obsáhlé mapě. Nehledě na relativně velké množství technických chybek, které mají na svědomí zasekávání o textury a podobně. LEGO Batman 2: DC Super Heroes však výrazně vyniká multiplayerem, který vás prostě dostane. Se spoluhráčem budete spolupracovat, likvidovat protivníky a doplňovat se. Další hráč se navíc může kdykoliv připojit nebo odpojit z vaší rozehrané hry, aniž byste přišli o dosažený postup. Pokud navíc další hráč opustí vaše zorné pole, obrazovka se chytře rozdělí. Pokud máte rádi komiksové hry a stavebnici LEGO, toto pro vás bude jistě zajímavý titul.

Hodnocení Blesk.cz: 7/10


Plusy:

Spousta superhrdinů z DC komiksů

Používání speciálních schopností

Otevřený svět

Skvělý kooperativní multiplayer

 

Minusy:

Nepovedená mapa

Několik technických chyb

 

Infobox

Datum vydání: 22. červen 2012

Platformy: Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PS Vita, Nintendo 3DS, NDS, PC

Cena: 799 až 1299 Kč (podle verze)

Výrobce: Traveller's Tales

Vydavatel: Warner Bros. Interactive

Distributor v ČR: Cenega

Jazyk: AJ