Dvojice, která na internetu ukázala svoje první rande, nezveřejnila svá jména. Poprvé na sebe narazili před pěti lety při hraní populární videohry Halo 3 pro konzoli Xbox 360. Od té doby zůstali na síti Xbox Live stále v kontaktu. A vztah se pomalu, ale jistě vyvíjel.

Před dvěma lety začali flirtovat

Když se poprvé seznámili, viděli jen postavy svých kyberneticky vylepšených vojáků Spartan. Během let si ale vyměnili svoje MySpace a Facebook profily a začali spolu komunikovat po Skypu. Během videohovorů to mezi nimi začalo jiskřit, takže si navzájem vyznali sympatie. Před dvěma lety spolu začali virtuálně flirtovat, což jim vydrželo až dosud. „Když jsme spolu mluvili tváří v tvář, začali jsme se cítit jako pár,“ popisuje setkání prostřednictvím videohovorů mladá žena.

Fotogalerie
4 fotografie

Svatba na spadnutí

Pár se poprvé setkal letos v březnu, kdy za svou vyvolenou přiletěl mladík do Tennessee. Oba si okamžitě padli kolem krku a od té doby je jejich láska ještě silnější. Podruhé spolu byli na přelomu června a července a to už věděli, že jsou jeden pro druhého přímo stvořeni. Videoherní pár se tak zasnoubil. Když jde o videohry, ani velká vzdálenost evidentně nehraje velkou roli. Zamilovaným vše nejlepší!