PlayStation Move Heroes je sbírkou miniher, která přináší na scénu tři známé dvojice populárních hrdinů z her od Sony. A právě tyto známé postavy dodávají hře sympatickou podobu. Hra se odehrává na čtyřech tematicky laděných světech. Tři z nich jsou přitom unesené domovy hlavních hrdinů – Metropolis, Haven City a Paříž. V nich je více než 50 úrovní plných různých miniher.

Jak to s elektrickým bičem umí
Autor: Sony

Videohra plná miniher

Než se vrhnete na jejich plnění, vždy si vyberete z dvojice hrdinů. Každý má své typické hlášky, které pobaví. Při plnění miniher budete muset obvykle zachránit unesené mimozemšťany ze spárů jiných, zlých mimozemšťanů. Nepřátele budete nejčastěji likvidovat střílením nebo bičem. Ovládání PlayStation Move je povedené, hráč opravdu musí pohybovat ovladačem v požadovaném směru, mířit a švihat. Vše funguje bez problému, až na boje zblízka. Při nich je s Movem obtížné útočit i bránit se. Mimo akčních miniher zde nalezneme i další sportovní, či spíše lépe řečeno akčně-sportovní. Při hodu diskem budete muset mimozemšťany osvobozovat z levitujících vězení. Při bowlingu budete zase kouli odpalovat, abyste se později dostali do dříve nepřístupných míst. V úrovních jsou přitom rozházené power-upy, které vám dočasně zlepší vaše schopnosti.

Fotogalerie
6 fotografií

Multiplayer pro dva hráče je špatný vtip

PlayStation Move Heroes díky známým postavám vyloženě vybízí k pořádné hře pro více hráčů. Nic takového zde ale nenaleznete. Hra sice má režim pro dva hráče, ale ten spíš než multiplayer připomíná špatný vtip. Zatímco se první hráč věnuje s jednou z postav obvyklým úkolům, jako střelbě nebo házení disků, druhý dostane do rukou pouze zaměřovač. S ním může v úrovních sbírat krystaly a poté je pálit po nepřátelích. Nic víc! Alespoň, že mohou dva hráči spustit supersilný útok, když si ťuknou Move ovladači. Hra pěkně vypadá a děti budou mít na co koukat. Animace postav je vtipná a jednotlivé úrovně opravdu vypadají jako známé světy hrdinů. PlayStation Move Heroes má daleko k dobré hře, ale ty nejmenší může díky pohybovému ovládání a známým postavičkám z hopsaček zaujmout. Hra navíc není nejnovější, takže jí lze pořídit levně!

 

Hodnocení Blesk.cz: 5/10

Plusy:

Staří známí hrdinové PlayStation her

4 světy plné miniher

Pohybové ovládání

Příjemná cena

Mínusy:

Hra pro dva hráče je jen šidítko

Pohybové ovládání při boji zblízka

Minihry se opakují

Známí hrdinové by si zasloužili lepší setkání

 

Datum vydání: 22. března 2011

Platformy: PlayStation 3

Cena: 499 Kč

Distributor: Sony

Jazyk: AJ