Mějme dvě možná řešení: 1) Vezmete rozum do hrsti a kromě Instagramu se občas podíváte i před sebe, abyste nenaráželi do lidí a věcí. 2) Na Kickstarteru si koupíte nástavec, který dění před vámi pomocí zrcadla a kamery přenese na displej, takže máte Instagram i přehled zároveň.

První možnost je zdarma a na tloušťce telefonu nepřidá ani milimetr, jen je nutné zapojit zdravý rozum a pud sebezáchovy. Druhá stojí od 21 do 49 dolarů (cca 600 až 1200 Kč), váš mobil bude o centimetr tlustší a na displeji bude zabírat místo okno s videem toho, co se právě děje před vámi.

TIP: Posvítit do kabelu, nebo přestřihnout SIM kartu? Ne, tyhle návody na neomezený internet opravdu nefungují

Promiňte neskrývanou ironii. Miluju brouzdání po Kickstarteru a procházení všech těch nápadů, ale projekt Forward Display mě svou absurditou snad až znechutil. Viděl jsem už řadu podivných produktů, ale vždycky jsem si dokázal představit specifické uživatele nebo situace, kdy dávaly smysl. Ale tentokrát... Ale třeba jsem mimo, třeba se pletu, diskuze je vám k dispozici, ozvěte se prosím, jestli je Forward Display zrovna to, co jste poslední roky hledali.